Locul

Locul de întâlnire a practicanţilor swinging

Termeni & condiţii

TERMENII DE UTILIZARE pentru website-ul ffruit.eu

Acest document cuprinde termenii de utilizare, prin urmare este obligatoriu să citiţi, să înţelegeţi şi să acceptaţi termenii de utilizare pentu a accesas website-ul ffruit.eu. Termenii de utilizare pot fi modificaţi în orice moment fără notificare, iar modificările vor fi utilizate imediat şi aplicate de către toţi utilizatorii.

Utilizatorii trebuie să aibă cel puţin 18 (optsprezece) ani în momentul înregistrării şi trebuie să înţeleagă şi să accepte termenii de utilizare.

Înregistrându-vă pe ffruit.eu, sunteţi de acord cu toţi termenii de utilizare şi confirmaţi fapul că aveţi cel puţin 18 ani sau că aveţi vârsta considerată a fi vârsta de majorat, acolo unde legea dictează că vârsta de majorat nu este de 18 ani.

Accesând ffruit.eu, veţi găsi texte şi materiale audio şi video cu conţinut explicit sexual şi alte materiale destinate utilizării şi vizualizării doar de către persoane adulte din punct de vedere legal.

CONFIDENŢIALITATEA DUMNEAVOASTRĂ

Protejarea confidenţialităţii utilizatorilor noştri este un aspect extrem de important pentru noi şi din acest motiv protejăm fiecare persoană care accesează website-ul ffruit.eu.

Prin accesarea website-ului şi completarea unui profil, sunteţi de acord cu toţi termenii şi condiţiile menţionate. Dacă nu sunteţi de acord cu aceste reguli, vă solicităm să nu completaţi un profil pe website-ul nostru. Regulile noastre sunt absolute şi utilizatorii noştri au obligaţia de a le respecta.

ffruit.eu îşi rezervă dreptul de a închide conturile utilizatorilor care nu utilizează website-ul în conformitate cu Termenii de Utilizare şi Politica de Confidenţialite menţionate.

Utilizarea sau vizualizarea ffruit.eu de către minori este strict interzisă.

DESCRIEREA ŞI GHIDUL DE UTILIZARE a ffruit.eu

Forbidden Fruit este o reţea socială care oferă utilizatorilor un set de instrumente pentru a intra în contact cu comunitatea sa globală, formată exclusiv din persoane de peste 18 ani.

În formularul online de înregistrare, vă solicităm să furnizaţi câteva informaţii de a căror acurateţe sunteţi pe deplin responsabili, motiv pentru care aceste date sunt accesibile în orice moment şi pot fi schimbate sau actualizate.

Informaţiile prinvind sexul şi numele de pe profilul dumneavoastră, care sunt vizibile altor utilizatori, nu pot fi schimbate.

Toate datele non-obligatorii pe care le afişaţi pe pagina dumneavoastră sunt la discreţia dumneavoastră. Recomandăm utilizatorilor să fie precauţi atunci când aleg ce informaţii să afişeze pe pagina de profil, aspect valabil în special în cazul anumitor informaţii.

ffruit.eu afirmă în mod explicit că orice informaţii privind preferinţele utilizatorului, religia, etnia sau starea de sănătatea, atât fizică, cât şi sexuală şi mentală, nu sunt necesare şi sunt, prin urmare, informaţii pe care utilizatorul alege dacă să le posteze sau nu.

Fotografiile şi videoclipurile postate de utilizator pot afişa anumite informaţii sensibile despre utilizator şi, prin urmare, utilizatorul le publică pe propria răspundere. Fiecare utilizator al website-ului ffruit.eu acceptă să ne permită editarea acestor fotografii şi videoclipuri şi accesibilitatea altor utilizatori pe website conform drepturilor la confidenţialitate ale utilizatorilor descrise în prezentul document.

Accesul la fişierele de computer despre un anumit utilizator, care conţin informaţii personale, mesaje, emailuri, conversaţii şi alte tipuri de corespondenţă scrisă este acordat doar anumitor persoane care conduc şi editează website-ul ffruit.eu, iar în cazul unei solicitări legale, aceste informaţii vor fi trimise către organismul de aplicare a legii corespunzător.

ffruit.eu are dreptul de a colecta informaţii despre utilizator, primite de la alţi utilizatori referitoare la orice reclamaţie. Fiecare reclamaţie va fi evaluată conform regulilor ffruit.eu şi reglementărilor legale.

INFORMAŢII COLECTATE AUTOMAT

Prin utilizarea liniilor de comunicare oferite de website, de exemplu mesaje electronice, utilizatorii intră în contact la propria discreţie. Conversaţiile care conţin ameninţări sau jigniri pe bază de naţionalitate, religie, preferinţe politice, etnie, gen sau rasă sunt interzise.

ffruit.eu monitorizează automat orice informaţie de pe adresa IP a dispozitivului utilizatorului şi adresa de email folosită.

LOCAŢIE

Utilizatorii website-ului pot, de asemenea, utiliza aplicaţia de serviciu de localizare, prin urmare, prin utilizarea aplicaţiei, ffruit.eu colectează informaţii despre locaţia curentă a utilizatorului.

Aceste date sunt procesate anonim într-o formă care nu vă identifică personal şi sunt utilizate doar pentru a facilita anumite funcţii ale aplicaţiei bazate pe geolocalizare. Serviciile de localizare pot fi activate sau dezactivate de către utilizator în orice moment prin accesarea setărilor dispozitivului utilizatorului.

UTILIZAREA INFORMAŢIILOR DUMNEAVOASTRĂ

Informaţiile personale ale utilizatorilor noştri sunt procesate pentru a analiza statistic traficul website-ului, pentru a verifica respectarea legilor, pentru a îmbunătăţi conţinutul şi serviciile noastre şi pentru a personaliza conţinutul şi stilul website-ului pe baza necesităţilor dumneavoastră.

Prin crearea unui profil, utilizatorii sunt de acord cu colectarea datelor personale şi utilizarea acestora pentru a trimite notificări despre promoţii, evenimente, călătorii şi alte informaţii similare care pot fi de interes pentru utilizator. În acest mod, sperăm să ne ridicăm la aşteptările utilizatorilor noştri şi să ne îmbunătăţim seviciile.

Prin acceptarea termenilor de utilizare, utilizatorii sunt de acord să primească ocazional materiale promoţionale exclusiv pe adresa de email de înregistrare sau mesaje SMS şi MMS exclusiv pe numerele de mobil din baza de date a utilizatorului sau mesaje private direct în căsuţa de inbox.

ffruit.eu utilizează informaţiile despre utilizatori pentru a rezolva orice eventuale probleme de comunicare şi relaţionale dintre utilizatori într-un mod obiectiv şi legal, menţinând în acelaşi timp standardele ridicate în relaţiile interpersonale, stabilite pe bază de respect, protejând demnitatea şi standardele reglementărilor legale europene.

Primirea de corespondenţă din partea ffruit.eu este o alegere personală şi, prin urmare, poate fi activată sau dezactivată în orice moment de către utilizator.

PROTEJAREA ŞI DIVULGAREA INFORMAŢIILOR DUMNEAVOASTRĂ

ffruit.eu respectă toate directivele legale stabilite de Republica Croaţia şi de Uniunea Europeană, astfel încât toate informaţiile colectate pot fi divulgate în orice moment, la cererea autorităţilor competente, pentru a ne proteja drepturile şi drepturile utilizatorilor noştri.

Informaţiile personale colectate pot fi divulgate autorităţilor competente care le solicită prin intermediul unor canale oficiale, în vederea efectuării unor proceduri juridice, precum şi pentru orice proceduri legale în care compania ffruit.eu este implicată, în orice mod.

Solicitările autorităţilor competente sau ale unei părţi terţe privind respectarea intereselor şi drepturilor legale ale utilizatorilor, precum şi drepturile de proprietate intelectuală, vor fi autorizate de compania noastră, cu scopul de a stabili faptul că ffruit.eu nu este responsabilă pentru aceste acţiuni, partea responsabilă fiind utilizatorul care a pus la dispoziţie aceste informaţii către o parte terţă.

Ne rezervăm dreptul de a divulga informaţii cu caracter personal, dacă acestea sunt solicitate de către autorităţi competente, în cazul în care considerăm că acest lucru este necesar pentru a ne proteja drepturile şi drepturile părţii vătămate, în conformitate cu orice obligaţii privind procedurile judiciare în care acest website este implicat.

INFORMAŢII PRIVIND ALŢI UTILIZATORI

Nu este permisă utilizarea oricăror informaţii despre alţi utilizatori în scop comercial, de spam, hărţuire sau ameninţări. ffruit.eu îşi rezervă dreptul de a închide conturile celor care folosesc astfel informaţiile despre alţi utilizatori sau celor care încalcă, în orice mod, termenii de utilizare.

PAROLA

Parola este o informaţie de identificare a unui anumit utilizator care permite utilizarea website-ului şi alegerea unui nume de utilizator. Se recomandă precauţie atunci când dezvăluiţi parola către o parte terţă. Vă sugerăm să alegeţi o parolă care nu este uşor accesibilă unei părţi terţe.

Fiecare utilizator este personal responsabil pentru crearea şi păstrarea secretă a parolei unice corelate la profilul creat.

Prin accesarea website-ului, sunteţi de acord să nu distribuiţi parola unei părţi terţe şi, în cazul în care o parte terţă află parola dumneavoastră, sunteţi de acord să o schimbaţi imediat.

Încălcarea regulilor menţionate în această secţiune poate duce la proceduri juridice împotriva dumneavoastră.

Utilizatorii sunt singurii responsabili pentu confidenţialitatea propriei parole şi ffruit.eu nu îşi asumă responsabilitatea în cazul în care o parte terţă află parola respectivă.

REVIZUIREA ŞI SCHIMBAREA DATELOR PERSONALE

Fiecare utilizator al website-ului ffruit.eu are dreptul de a schimba următoarele date cu caracter personal:

  1. Adresa de email de contact;

  2. Profilul, fotografiile şi videoclipurile;

  3. Oraşul, regiunea şi ţara de rezidenţă;

  4. Parola.

Vă rugăm să vă actualizaţi imediat informaţiile, dacă acestea se modifică, prin autentificarea în cont şi urmarea instrucţiunilor de pe ecran.

ffruit.eu vă solicită insistent să schimbaţi periodic parola pentru a reduce riscul accesului neautorizat în contul dumneavoastră.

Granţia
confidenţialităţii

CINE SUNTEM

Conducem Cea Mai Captivantă Reţea Socială Pentru Adulţi Majoritatea membrilor noştri vizitează Forbidden Fruit zilnic şi petrec mult din timpul lor aici. A vă alătura nouă înseamnă a vă distra cu noi!
Persoane distractive. Fără nesimţiţi. Aproape. Membrii noştri sunt persoane amuzante cu care vă puteţi întâlni sau petrece. Sau cu care doar puteţi conversa sau împărtăşi fotografii. Încercăm să menţinem numărul de troli şi alţi nesimţiţi cât mai mic posibil.
Ne Pasă de Forbidden Fruit. Ne Pasă de Dumneavoastră. Depunem eforturi pentru a face Forbidden Fruit un loc mai bun, mai sigur şi mai captivant. Acesta, cu siguranţă, nu este unul dintre website-urile fantomă, de care nu-i pasă nimănui.
Avertizare: Acest website oferă conţinut pentru adulţi. Apăsând butonul “Alătură-te acum”, conformaţi că aveţi vârsta de 18+ şi că este legal să vizualizaţi conţinut pentru adulţi în comunitatea dumneavoastă.

Devino

Fruit

Conectează-te cu cupluri, caută următoarea petrecere fierbinte sau alege-ţi următoarea vacanţă.
Eşti deja membru. Avertizare: Acest website oferă conţinut pentru adulţi. Apăsând butonul “Alătură-te acum”, conformaţi că aveţi vârsta de 18+ şi că este legal să vizualizaţi conţinut pentru adulţi în comunitatea dumneavoastă.
Ești proprietarul unui club, SPA sau a unei afaceri asociate cu swinging? Interacționează cu comunitatea noastră formată din peste 30.000 de membrii! Creează un Cont Afacere