Locul

Locul de întâlnire a practicanţilor swinging

Stilul de viaţă swinging

Bine aţi venit pe Forbidden Fruit. Acesta este locul în care fanteziile dumneavoastră vor deveni un stil de viaţă.

Suntem aici pentru a ne lărgi orizontul vieţii, căutând fericirea în cupluri de doi, trei sau patru parteneri. Suntem aici pentru a ne lăsa cuprinşi de plăcere, pentru a ne descoperi intimitatea şi pentru a ne împărtăşi secretele cu altcineva în afara de partenerului permanent. Hai să luăm viaţa de coarne ca şi cum fiecare zi ar fi ultima. Hai să ne folosim minţile şi corpurile şi fluidele. Adoptaţi un nou stil de viaţă.

Dacă citiţi aceste rânduri, înseamnă că v-aţi hotărât să vă exploraţi atât propria sexualitate, cât şi pe a partenerului. Sunteţi gata să experimentaţi ceea ce aţi visat de zile, sau poate chiar de ani. Luaţi viaţa de coarne împreună cu noi. Găsiţi oameni ca dumneavoastră şi faceţi-vă fanteziile intime reale. Găsiţi un cuplu sau o persoană pentru dumneavoastră. Dacă v-aţi hotărât să încercaţi experienţa swing, veniţi cu noi într-o aventură de neuitat.

Experienţa swing este stilul de viaţă pe care îl alegeţi. În societatea tradiţională, suntem diferiţi, chiar marcaţi. De ce? Deoarece am ales un tip diferit de relaţie în comparaţie cu cele normale. Un drum în care încrederea, sinceritatea şi longevitatea vieţii împreună este mai calitativă şi mai plină de pozitivitate şi, ceea ce nu cred cei mai mulţi, un drum care ne oferă fericire. Vieţile noastre sunt pline.

În patul nostru, avem persoana pe care o iubim şi preţuim. Persoana cu care împărtăşim totul şi la care mulţi oameni doar visează. Mediul nostru este format din familiile, prietenii, partenerii noştri de afaceri care, în cea mai mare parte, ar judeca stilul nostru de viaţă. Ipocrizia cu care sutem înconjuraţi în majoritatea timpului ne determină să facem un pas mai departe în experienţa swing. Ce facem cu viaţa noastră este decizia noastră sau, mai bine spus, decizia cuplului şi nu ne afectează familiile şi prietenii.

În swing, ne excităm reciproc privind şi, eventual, făcând sex cu un partener diferit, deoarece suntem "în asta împreună".

În focusul vieţii nostre, aceasta este legătura de aur a unei relaţii de nezdruncinat. De descoperim reciproc treptat.

Dacă sunteţi novici în swinging, alegeţi tipul uşor. Ce înseamnă acest lucru? A privi un alt cuplu fără a schimba partenerii. Fiţi swingers de tip uşor până când corpul şi mintea dumneavoastră "vă determină" să faceţi mai mult.

Unele cupluri rămân swingers de tip uşor pentru totdeauna, altele încearcă swinging de tip greu imediat, deoarece simt că este potrivit!

Schimbarea şi substituirea partenerilor, acelaşi pat sau camere separate, este decizia dumneavoastră. Nu vă grăbiţi, daţi-vă o şansă. Uneori, simţurile noastre sunt mai sensibile atunci când partenerul nostru nu este cu noi. Este suficient să ne auzim, fără a ne vedea. Putem vorbi şi ne putem excita datorită experienţei în timp real şi acesta este scopul, deoarece decideţi să faceţi acest pas împreuna şi vă va face vieţile mai incitante şi mai dulci.

Regula principală în swinging este că NU este lege, fără supărare şi fără sentimente rănite. Singura modalitate de a deveni un jucător de încredere în acest joc incitant este de a-i respecta regulile. Da, swinging este un joc în care ne explorăm reciproc şi pe noi înşine. Dorim să subliniem în mod special că acest stil de viaţă este o revelaţie pentru femei. Le permite să-şi descopere toate aspectele sexualităţii într-un mediu sigur şi confortabil, împreună cu partenerul. Femeia modernă, sigură pe ea nu începe swinging pentru partenerul ei, ci pentru ea şi pentru plăcerea ei.

Persoanele care adoptă acest stil de viaţă sunt de obicei organizate, educate, orientate spre familie şi, asfel, sunt un model ideal de comunitate modernă. Acestea fac schimb de experineţă cu persoane similare, conversând. Nu le place să fie centrul atenţiei, de fapt, este în interesul tuturor să îşi menţină identităţile de swing private şi discrete.

În majoritatea cazurilor, bărbaţii sunt iniţiatorii stilului de viaţă swing. O relaţie bună şi stabilă resimte schimbarea partenerilor ca pe o împrospătare. Partenerii obţin o nouă conexiune şi relaţia lor atinge un nivel mai profund.

Aşa cum ne îngrijim de corpurile noastre, la fel ar trebui să ne îngrijim şi de emoţiile noastre. Atunci când intrăm în această lume, trebuie să ţinem cont de faptul că gelozia îşi poate face apariţia. Problema poate fi rezolvată prin conversaţia sinceră dintre parteneri şi prin sexul de împăcare. Nu vă ştergeţi profilul din cauza unei nopţi incomode. Nu renunţaţi imediat. Trecerea de la swinging uşor la un tip mai profund implică schimbarea partenerilor. Aceste situaţii sunt extrem de excitante. Sexul programat cu greu poate fi spontan. Câteodată, unuia dintre parteneri poate să-i displacă noul partener şi aceasta îl poate determina să facă ceva ce nu doreşte. Ascultaţi-vă vocea interioară şi nu vă lăsaţi convinşi să faceţi ceva ce nu doriţi.

Câteodată se întâmplă să petreceţi o sesiune de swing doar cu partenerul dumneavoastră. Nu este o noapte irosită sau o experienţă nesatisfăcătoare de swing, este doar modul în care hotărâţi să vă petreceţi noaptea. Unor cupluri le place mai mult, altora mai puţin, de aceea aveţi dreptul de a alege. În swinging, veţi lega prietenii pe viaţă. Veţi întâlni noi oameni cu care împărtăşiţi aceleaşi interese. Pur şi simplu, "vă veţi înţelege din prima". Intrând într-un nou cerc, veţi dori să deveniţi parte din acesta. În timp, veţi începe să vă simţiţi confortabil şi în siguranţă cu aceste persoane. În timpul experienţelor de swinging, vă veţi lărgi orizontul. Veţi întâlni cumpluri într-un mod intim. Vieţile dumneavoastră vor începe inevitabil să se întrepătrundă şi nu se vor concentra în exclusivitate pe sex. Sesiunile de swing nu sunt doar orgii şi sex, sunt de asemenea pline de distracţie, râs şi amuzament.

Lăsaţi-vă în voia plăcerii. Satisfaceţi-vă curiozitatea şi alăturaţi-vă comunităţii Forbidden Fruit, locul de întâlnire a persoanelor care practică swinging...


PETRECERI SWING

V-aţi săturat să mergeţi la nenumărate întâlniri la o cafea unde cuplurile nu se ridică la aşteptările dumneavoastră. Participarea la prima petrecere de swing este o decizie comună importantă. Pe pagina noastră, puteţi vedea ocazional reclame pentru petreceri organizate de swing.

Există diferite tipuri de petreceri

Petrecere swing de întâlnire şi salutare, petrecere privată cu doar câteva cupluri, petreceri mari cu 30-100 de cupluri, petreceri de sfârşit de săptămână, petrecere de călătorie...

PETRECERE DE ÎNTÂLNIRE ŞI SALUTARE

De obicei, este o petrecere mare cu în jur de 100 de cupluri, organizate în cele mai multe cazuri într-o cafenea, club disco sau club swing. La o petrecere atât de mare, veţi avea oportunitatea de a întâlni, în acelaşi loc, cupluri locale sau regionale care practică swinging. De obicei, însoţite de multă distracţie şi divertisment. Petrecerile de întâlnire şi salutare înseamnă, literar, dans, băuturi şi distracţie, iar mai târziu, dacă întâlniţi o persoană specială, puteţi merge într-un loc mai discret. Organizatorii se asigură că există camere de joacă disponibile pentru cupluri de socializare. Vă veţi distra într-o atmosferă confortabilă şi relaxantă care vă va permite să comunicaţi mai uşor.

PETRECERE PRIVATĂ

Este o petrecere cu doar câteva cupluri. Decizia de a merge la acest tip de petrecere este, de obicei, determinată de faptul că fie cunoaşteţi organizatorul, fie cunoaşteţi un cuplu care deja participă la petrecere. Diferenţa dintre o petrecere privată şi o petrecere de tip întâlnire şi salutare este majoră. Cuplurile ajung, de fapt, să schimbe partenerii la o petrecere privată. O gazdă şi un organizator bun al petrecerii este un factor crucial pentru reuşita petrecerii. Aceştia sunt cei responsabili pentru crearea unei atmosfere plăcute, conversând cu toate cuplurile şi acordând atenţie specială cuplurilor noi. Dacă luaţi decizia de a organiza o petrecere, consideraţi-o o sarcină serioasă.

PETRECERE DE SFÂRŞIT DE SĂPTĂMÂNĂ

Este, de obicei, organizată de o pagină de swinging or de altă organizaţie. Petrecerea începe Vineri şi se termină Duminică. De obicei, nopţile de Vineri şi Duminică sunt nopţi de petreceri tematice, astfel încât distracţia este maximă. Oaspeţii sunt cazaţi de obicei în acelaşi hotel, complex de apartamente sau vile. Vă puteţi petrece timpul într-o atmosferă relaxată, împreună sau separat, în camerele dumneavoastră. Zilele sunt, de asemenea, planificate, ceea ce înseamnă că pot exista excursii în zonă, piscină sau plimbări cu barca, vizite în vinării sau gustare de vin, precum şi excursii generale în punctele de atracţie locale. Pe lângă relaxare, petrecerile de sfârşit de săptămână asigură sesiuni foarte active de swining.

CĂLĂTORII

Sunt organizate cu un an sau câteva luni în avans. Acestea sunt, de obicei, croaziere sau vacanţe de vară sau de iarnă. Aceste petreceri durează, în majoritatea cazurilor, de la 3 până la 7 zile. Aveţi distracţia asigurată cu o organizare excelentă şi cupluri swinger din toată lumea.

PETRECERI SWING MARI

Atunci când sunt bine organizate, vă oferă posibilitatea de a întâlni persoane noi, precum şi de a petrece timpul cu cupluri swinger locale pe termen lung. Spaţiul, mâncarea, băuturile şi distracţia sunt la un nivel ridicat, iar distracţia swinging începe rapid. Dacă sunteţi novice în stilul de viaţă swing, participarea la petreceri mari poate fi o idee bună. Veţi întâlni numeroase cupluri şi probabil că veţi deveni parte dintr-o combinaţie swinging.

Odată ce intraţi în lumea swinging, veţi întâlni diferite cupluri. Viaţa dumneavoastră va căpăta o nouă dimensiune. Participând la petreceri, veţi întâlni cupluri pe care deja le cunoaşteţi, precum şi unele cupluri noi. Vă veţi face prieteni şi veţi stabili conexiuni cu persoane similare din toată lumea. Timpul petrecut în compania altor persoane care practică swinging va deveni confortabil, plăcut şi de nepreţiut, deoarece veţi face ceea ce doriţi şi iubiţi.

Ce este necesar pentru a organiza o petrecere bună swing?

O gazdă bună trebuie să se asigure că spaţiul unde este ţinută petrecerea dispune de tot ce este necesar pentru acest tip de eveniment. Spaţiul trebuie să fie curat şi îngrijit şi să dispună de luminozitate intimă, uşoară pentru ochi. Băutura de bun venit şi muzica plăcută sunt încurajate. Cuplurilor le place să participe la petreceri bine organizate cu gazde de calitate. Asiguraţi-vă că reuşiţi să vă cunoaşteţi oaspeţii şi acordaţi o atenţie deosebită cuplurilor noi. Dacă sunteţi un cuplu nou pe scena petrecerilor private, lăsaţi alte cupluri să vă abordeze. Este posibil să nu consideraţi că toate cuplurile sunt interesante, dar nu ezitaţi să vă distraţi. Veţi lua toate deciziile singuri. La majoritatea petrecerilor swinging mai mici, cuplurile deja se cunoasc între ele, astfel încât distracţia este garantată.

Depinde numai de dumneavoastră să vă relaxaţi şi să vă distraţi. Alăturaţi-vă Forbidden Fruit. Conectaţi-vă cu cupluri, căutaţi următoarea petrecere fierbinte sau alegeţi următoarea vacanţă.

Granţia
confidenţialităţii

CINE SUNTEM

Conducem Cea Mai Captivantă Reţea Socială Pentru Adulţi Majoritatea membrilor noştri vizitează Forbidden Fruit zilnic şi petrec mult din timpul lor aici. A vă alătura nouă înseamnă a vă distra cu noi!
Persoane distractive. Fără nesimţiţi. Aproape. Membrii noştri sunt persoane amuzante cu care vă puteţi întâlni sau petrece. Sau cu care doar puteţi conversa sau împărtăşi fotografii. Încercăm să menţinem numărul de troli şi alţi nesimţiţi cât mai mic posibil.
Ne Pasă de Forbidden Fruit. Ne Pasă de Dumneavoastră. Depunem eforturi pentru a face Forbidden Fruit un loc mai bun, mai sigur şi mai captivant. Acesta, cu siguranţă, nu este unul dintre website-urile fantomă, de care nu-i pasă nimănui.
Avertizare: Acest website oferă conţinut pentru adulţi. Apăsând butonul “Alătură-te acum”, conformaţi că aveţi vârsta de 18+ şi că este legal să vizualizaţi conţinut pentru adulţi în comunitatea dumneavoastă.

Devino

Fruit

Conectează-te cu cupluri, caută următoarea petrecere fierbinte sau alege-ţi următoarea vacanţă.
Eşti deja membru. Avertizare: Acest website oferă conţinut pentru adulţi. Apăsând butonul “Alătură-te acum”, conformaţi că aveţi vârsta de 18+ şi că este legal să vizualizaţi conţinut pentru adulţi în comunitatea dumneavoastă.
Ești proprietarul unui club, SPA sau a unei afaceri asociate cu swinging? Interacționează cu comunitatea noastră formată din peste 30.000 de membrii! Creează un Cont Afacere