Pravi

Kraj za spoznavanje swingerjev

Politika zasebnosti

VAŠA ZASEBNOST

Varovanje zasebnosti vseh naših uporabnikov je izredno pomembno za nas in varujemo zasebnost vsakega posameznika, ki vstopi v ffruit.eu spletno mesto.

Z pristopom in otvoritvijo svojega profila, se strinjate z vsemi spodaj navedenimi pogoji in pravili o zaščiti uporabnika naše strani. V kolikor, vam pravila ne odgovarjajo in se ne strinjate z navedenimi pogoji, Vas prosimo, da ne odpirate profila na naši strani. Pravila so striktna, in od uporabnikov se pričakuje, da jim sledijo.

ffruit.eu si pridržuje pravico brisanja in izklop profila, za uporabnike, kateri ne upoštevajo pravil zasebnosti in varovanja podatkov.

Mladoletnim osebam, je prepovedan pristop in uporaba strani ffruit.eu

ZAŠČITA IN OBJAVA PODATKOV

Ffruit.eu, spoštuje vse predpise Evropske unije in lahko na zahtevo državnih organov, preda vse podatke uporabnika, v primeru, da se le ti zahtevajo.

MENJAVA VAŠE ZASEBNOSTI

Ffruit.eu si pridržuje pravico menjati tekst o ˝vaši zasebnosti˝brez obveščanja.Osebno preverjajte tekst o vaši zasebnosti.

UPORABA PIŠKOTKOV (cookies) NA web ffruit.eu

- kaj so piškotki

Stran uporablja piškotke, za preverjanje računalnika uporabnika. Piškotki so tekstovne datoteke, katere se prejmejo na uporabnikov računalnik in omogočajo, analize o uporabniškem obisku, številu obiskov in kaj ga pri obiskanju strani zanima. V piškotkih, so osnovni podatki uporabnikovega obiska določene strani, npr. ime obiskane web strani, kaj objavlja na web strani. Vsebina piškotkov se shranjuje v računalniku uporabnika, v posebni datoteki. Z dvojnim klikom na datoteko, dobimo natančne informacije o obiskani strani, datum in uro obiskanosti. Vsi ti podatki, so shranjeni tudi pri administratorju strani, katero uporabnik obišče. Uporabnik, lahko te piškotke pobriše, z zato določenimi postavkami. Izključi jih v skladu z navodili, a posledično ne bo možnosti koriščenja vseh funkcij strani. V osnovi, so pregledovalniki nastavljeni tako, da piškotke sprejmejo, ampak preprečujejo nastavljanje piškotkov, kateri niso iz področja zapisanega v iskanih naslovih.

- vrste piškotkov

- nujno potrebni piškotki

Ti piškotki so vedno omogočeni in potrebni, da bi stran pravilno delovala. Vključujejo piškotke, ki omogočajo vašo nemoteno pregledovanje strani, tudi v primeru da obiščete drugo stran. Pomagajo, da vaša prijava in odjava deluje nemoteno in prinašajo večjo varnost, ter so v skladu z predpisi.

- funkcionalni piškotki

Ti piškotki omogočajo zboljšanje funkcionalnosti strani. Omogočajo, da stran shrani vaše izbrane možnosti. Pomaga izboljšati hitrost delovanja strani in nam shrani strani, katere večkrat obiščete.

KONČNA PRAVILA

Vsem uporabnikom zagotavljamo popolno zasebnost in varovanje osebnih podatkov, tudi v zvezi s kakršnokoli objavljeno foto in video vsebino v zvezi s tretjo osebo, ki bi jo vsebina na koncu našla zanimiva, vse z namenom pravne zaščite podatkov.

Uporabniki, ki kršijo katerikoli del teh pogojev uporabe ali izvajajo nezakonita in zakonsko kazniva dejanja, niso zaščiteni z našo varnostjo podatkov. V takem primeru bomo podatke o uporabniku posredovali pristojnemu organu na njihovo zahtevo in v primeru, da med rednimi kontrolami opazimo katero od teh dejanj, bomo informacije posredovali policiji: še posebej, ko gre za celo namig ali namigovanje na nadlegovanje in izkoriščanje otrok, distribucijo otroške pornografije, trgovino z ljudmi in drugo nasilje. Tovrstno vedenje je strogo prepovedano in se od tega strogo ločujemo, zato bomo uporabili vse informacije, ki so nam na voljo, da bodo storilci pravnomočno kaznovani.

ffruit.eu temelji na entuziazmu, ideji in gonilni sili ustanoviteljev v upanju, da bomo našim uporabnikom ponudili najboljšo možno platformo in način iskanja voljnih, prijetnih, spolnih, erotičnih, prijateljskih, ljubezenskih in človeških odnosov ter povezava med ljubitelji erotičnega stika. Naše poslanstvo je storiti vse, kar je v naši moči, da našim uporabnikom pomagamo pri uresničevanju njihovih fantazij in želja z organizacijo zabavnih vsebin, vendar kakršna koli zloraba našega portala ne bo dovoljena in bo strogo sankcionirana.


Forbidden Fruit je registrirana blagovna znamka podjetja FFRUIT d.o.o. podjetje, registrirano na Hrvaškem, Evropa. Naše poslovanje in delovanje poteka pod hrvaško zakonodajo.

Jamstvo
zasebnosti

KDO SMO

Upravljamo najbolj dinamično socialno omrežje za odrasle Večina članov obiskuje Forbidden Fruit dnevno in tu prebijejo kar nekaj časa. Pridružiti se nam pomeni zabavati se z nami!
Zabavni ljudje. Brez bedakov. Skoraj. Naši člani so zabavni ljudje za druženje, ali samo klepet ali izmenjava fotk. Resno in sistemsko se trudimo omejiti nadležneže kolikor se le da.
Mar nam je za Forbidden Fruit. Ni nam vseeno za vas. Forbidden Fruit stalno izboljšujemo, da bi bil čimboljši, varen in vznemirljiv. Definitivno nismo ena od tistih strani, za katero se nihče ne zmeni.
Opozorilo: Ta spletna stran vsebuje vsebino za odrasle. S klikom na “Pridruži se nam” gumb potrjuješ, da imaš 18+ let in da je v tvoji skupnosti legalno gledati vsebino za odrasle.

Postani

sadež

Poveži se z drugimi pari, najdi naslednjo vročo zabavo ali izberi naslednje počitnice.
Si že član. Opozorilo: Ta spletna stran vsebuje vsebino za odrasle. S klikom na “Pridruži se nam” gumb potrjuješ, da imaš 18+ let in da je v tvoji skupnosti legalno gledati vsebino za odrasle.
Vodite klub, SPA ali drugo podjetje, povezano s svingerstvom? Obrnite se na našo skupnost z več kot 30.000 člani! Ustvari poslovni račun