Forbidden Fruit. Pravi kraj za spoznavanje swingerjev.

Pogoji poslovanja

POGOJI UPORABE STRANI ffruit.eu

Ta dokument predstavlja pogoje uporabe, torej je potrebno za uporabo le te, skrbno prebrati in sprejeti. Pogoji uporabe, se lahko brez predhodne najave, kadarkoli spremenijo in začnejo veljati na dan najave in za vse uporabnike.

Uporabnik lahko postane vsaka oseba, ki ima napolnjenih 18 ( OSEMNAJST) let, katera sprejme in razume vse pogoje uporabe.

Z pristopom ffruit. se strinjate z vsemi pogoji uporabe in da ste stari najmanj 18 let, oziroma, da ste dopolnili dobo, za katero se smatra polnoletnost, v primeru da prihajate iz države, kjer 18 let ni meja polnoletnosti.

Z uporabo ffruit.eu, boste naleteli na besedila, avdio in video material z sex vsebino in ostalim materialom, ki so namenjeni izključno za ogled in uporabo pravno odraslih oseb.

VAŠA ZASEBNOST

Varovanje zasebnosti vseh naših uporabnikov je izredno pomembno za nas in varujemo zasebnost vsakega posameznika, ki vstopi v ffruit.eu spletno mesto.

Z pristopom in otvoritvijo svojega profila, se strinjate z vsemi spodaj navedenimi pogoji in pravili o zaščiti uporabnika naše strani. V kolikor, vam pravila ne odgovarjajo in se ne strinjate z navedenimi pogoji, Vas prosimo, da ne odpirate profila na naši strani. Pravila so striktna, in od uporabnikov se pričakuje, da jim sledijo.

ffruit.eu si pridržuje pravico brisanja in izklop profila, za uporabnike, kateri ne upoštevajo pravil zasebnosti in varovanja podatkov.

Mladoletnim osebam, je prepovedan pristop in uporaba strani ffruit.eu

OPIS IN NAMEN STRANI ffruit.eu

Forbidden fruit je družbeno omrežje, kateri vam po odprtju svojega profila omogoča, da stopite v kontakt z velikim številom uporabnikov in je dostopno vsem osebam starejšim od 18 let.

Osebni podatki, katere izpolnjujete v postopku za registracijo profila, morajo biti točni. Za njihovo verodostojnost odgovarja uporabnik, ta pa ima do njih tudi vedno dostop.

Podatki o spolu in imenu profila, kateri je viden drugim uporabnikom, se po začetnem vnosu ne morejo več spreminjati.

Vse podatke, katere objavljate in niso obvezni, objavljate na lastno odgovornost. Vsem uporabnikom priporočamo, da ste posebno previdni pri izbiri podatkov, ki jih vnašate v svoje profile, posebno na osebne podatke.

Ffruit.eu, vam sporoča, da vnos podatkov o seksualni opredelitvi, religiji, verski pripadnosti in zdravju posameznega uporabnika ni obvezen podatek pri izdelavi profila, ter da je objavljanje takšnih podatkov prostovoljen izbor vsakega posameznika.

Fotografije in video posnetki, katere uporabnik objavi, lahko odkrijejo osebne in občutljive detajle iz življenja uporabnika in jih vsi uporabniki objavljate na lastno odgovornost. Vsak uporabnik z pristopom na ffruit.eu soglaša, da so fotografije in videoposnetki vidni in dostopni tudi drugim uporabnikom strani, a vse v skladu z pravili zasebnosti opisanih v tej izjavi.

Pristop in vidljivost datotek uporabnika v katerem so osebni podatki, email, sporočila.. so vidni samo pooblaščenim osebam, katere vodijo in urejajo ffruit.eu , a v primeru zakonitega zahtevka, se lahko le te izdajo na vpogled državnim organom.

Ffruit.eu si pridržuje pravico, da zbira informacijeuporabnikaprejetih od drugega uporabnika, v primeru, da se dotični pritožuje. Vsaka pritožba bo pregledana in ugotovljena v skladu z pravilnikom in pravnih direktiv.

INFORMACIJE IN PODATKI KATERI SE ZBIRAJO AVTOMATSKO

Uporabnik, kateri koristi komunikacijo, ki jo nudi web stran, npr. elektronska sporočila, na lastno odgovornost pristopa k takšni komunikaciji. Prepovedana je vsa komunikacija, katera vsebuje grožnje in žalitev po nacionalni, etični, politični, spolni in rasni osnovi. Ffruit.eu spremlja vse informacije o IP računa in emailov, katerega uporabnik uporablja.

LOKACIJA

Uporabnik web strani, lahko koristi aplikacijo lociranja, z koriščenjem, pa ffruit.eu pridobiva podatke o trenutni lokaciji uporabnika.

Pridobljeni podatki o lokaciji uporabnika so anonimni na način, kateri ne odkriva osebnih podatkov uporabnika. Uporabniki se na lastno odgovornost odločijo, ali želijo lokacijo koristiti ali ne, da le to izključijo ali vključijo kadarkoli, na nastavitvah vaše naprave.

PRIDOBIVANJE OSEBNIH PODATKOV

Osebni podatki uporabnika, se pridobivajo za statistično analizo strani, v skladu z zakoni, za izboljšanje in nadgradnjo naših uslug.

Uporabnik se z izdelavo profila strinja, na zbiranje osebnih podatkov, kateri se bodo koristili za obveščanje o promocijah, dogodkih, potovanjih in podobnih informacijah, kateri so morda v interesu uporabnika. Na ta način, želimo našim uporabnikom izpolniti pričakovanja in izboljšati naše usluge.

Z pristopom, se uporabnik strinja, da se mu občasno lahko dostavi reklamni material na registracijski email naslov, SMS, MMS sporočilo, na izključno telefonske številke iz uporabniške baze, ali z internim sporočilom, direktno v osebni inbox.

Ffruit.eu uporablja osebne podatke uporabnika, da bi morebitne probleme, nastale v komunikaciji med uporabniki, rešili na objektiven, zakonit način, z upoštevanjem vseh standardov, medčloveških odnosov, evropskega zakonskega kodeksa.

Pridobivanje email sporočil iz strani ffruit.eu , je vaša odločitev in jo lahko kadarkoli vključite ali izključite.

ZAŠČITA IN OBJAVA PODATKOV

Ffruit.eu, spoštuje vse predpise Evropske unije in lahko na zahtevo državnih organov, preda vse podatke uporabnika, v primeru, da se le ti zahtevajo.

INFORMACIJE KATERE SE NANAŠAJO NA DRUGE UPORABNIKE

Uporabniku je strogo prepovedano, na katerikoli način uporabljati podatke drugih uporabnikov, v komercialne namene. V kolikor ffruit.eu dobi informacije o grožnji uporabnika drugemu uporabniku, ga ima pravico izbrisati, v primeru da bo kršil zgoraj navedena pravila.

GESLO

Geslo je identifikacijski podatek vsakega uporabnika, za koriščenje strani in uporabniškega imena. Bodite pazljivi in ne odkrivajte gesla tretji osebi. Predlagamo, da izberete geslo, katero bo drugim težko dostopno.

Uporabnik, se zavezuje, da gesla ne bo odkrival tretji osebi in da bo po potrebi, le-tega takoj zamenjal.

Neupoštevanje pravila zasebnosti, lahko pripelje do sodnega prekrška proti uporabniku. Uporabnik, je za svoje geslo sam odgovoren. Ffruit.eu ne prevzema nikakršne odgovornosti.

OSEBNI PODATKI-PREGLED IN MENJAVA

Vsak uporabnik, ima možnost menjati naslednje podatke:

1. kontakt email naslov

2. ponujene kategorije na profilu, fotografije in videoposnetke

3. kraj prebivališča

4. geslo

Navedene podatke, morajo uporabniki ažurirati na način, ki je v skladu z navodili, na profilu uporabnika. Ffruit.eu priporoča vsem uporabnikom, za pogosto menjavo gesel za pristop profilu, da se zmanjša možnost zlorabe. Na vsa morebitna vprašanja ali informacije o uporabi naše strani, se obrnite na nas.

ZAŠČITA

Ffruit.eu, je zaščita uporabnikov na prvem mestu, pod tem se razumeva zaščita in preprečevanje izgube in zlorabe vaših podatkov. Zavedamo se, da popolna zaščita ne obstaja, ampak naše tehnično osebje, konstantno deluje na zaščiti uporabnika. Pravni team naše strani, pa je odgovoren in zadolžen za sodno zaščito v primeru groženj.

PREIZKUSNO ČLANSTVO

Preizkusno članstvo, je namenjeno spoznavanju uporabe, naše strani. Po pretečenem periodu preizkusa, uporabnik nima več možnosti koriščenja, prav tako pa mu ni dovoljeno odpreti novega profila in tako, spet koristiti preizkusno članstvo. V primeru zlorabe, ima ffruit.eu pravico, preizkusno članstvo spremeniti, v polno članstvo ali suspendirati račun, v kolikor, se zlorabe ponavljajo ali so namerne.

DEAKTIVACIJA ALI BRISANJE PROFILA

Uporabnik, naši strani pristopa prostovoljno in zavestno in prav tako, lahko tudi zapusti status uporabnika.

Za brisanje profila uporabnika, je potrebno:

1. poslati sporočilo oddelku za informacije ( info@ffruit.eu)

2. prijaviti se z geslom in izbrisati profil

ZAŠČITA AVTORSKIH PRAVIC

Ffruit.eu ima zaščiteno ime in je vsako koriščenje imena, ali logotipa prepovedano in kaznivo. Ffruit.eu ima avtorsko zaščiten ves material, kateri se ne sme kopirati, menjati, prenašati, prikazovati ali prodajati, brez predhodnega pismenega dovoljenja. Uporabniki, ste individualno, osebno odgovorni, za vse kar objavljate, kar vključuje vse podatke, kateri so delno ali kompletno dostopni vsem uporabnikom.

Z soglasjem in sprejetjem teh pravil, ste odgovorni za vse podatke, katere distribuirate preko ffruit.eu

PREPOVED

- objava vseh vrst vsebin, katere kršijo domače, evropske ali mednarodne zakone, kot so rasistični, žaljivi, grožnje, pedofilske vsebine, ali vsebine katere na drug način, prikazujejo otroke ali mladoletne osebe.

- objavljanje vsebin, ki so avtorsko zaščitene

- kraja identitete

- objava tujih osebnih podatkov

- lažno predstavljanje v imenu druge osebe

- objavljanje promocijskega materiala, brez predhodne odobritve ffruit.eu

- namerno pošiljanje vsebin, katere vsebujejo viruse ali druge računalniške vsebine, ki uničujejo, škodujejo računalniškemu hardveru, softveru ali podatkom

- javna objava podatkov, iz katerih se lahko ugotovi vaša ali tuja identiteta( ime, priimek, email naslov, tel. številke, imena vaših družbenih profilov..) brez predhodne odobritve ffruit.eu

Ffruit.eu, si pridržuje pravico delno ali kompletno brisanje vsebine, katere je uporabnik objavil brez predhodne odobritve, ter lahko uporabi vsa pravna sredstva proti uporabniku, kateri je kršil pravila koriščenja.

V opisu osebnega profila, hitrih zmenkov, načrtovanih potovanj, slikah in podobno ( razen v privat sporočilih) ni dovoljeno:

- pisati email naslova

- telefonskih številk

- kontaktov drugih oblik komunikacije (naslov profila družbenih mrežah, kanalih za komunikacijo Skype, Viber..)

- pisati ali nagovarjanje drugih profilov, za pregled validacij tretjemu profilu

Takšne objave, se bodo avtomatsko izbrisale, uporabnik bo opozorjen in v kolikor se bo to ponavljalo, bo profil sankcioniran brez nadaljnjega opozorila.

Ffruit.eu je namenjen uporabnikom, kateri upoštevajo pravila strani.

MENJAVA VAŠE ZASEBNOSTI

Ffruit.eu si pridržuje pravico menjati tekst o ˝vaši zasebnosti˝brez obveščanja.Osebno preverjajte tekst o vaši zasebnosti.

UPORABA PIŠKOTKOV (cookies) NA web ffruit.eu

- kaj so piškotki

Stran uporablja piškotke, za preverjanje računalnika uporabnika. Piškotki so tekstovne datoteke, katere se prejmejo na uporabnikov računalnik in omogočajo, analize o uporabniškem obisku, številu obiskov in kaj ga pri obiskanju strani zanima. V piškotkih, so osnovni podatki uporabnikovega obiska določene strani, npr. ime obiskane web strani, kaj objavlja na web strani. Vsebina piškotkov se shranjuje v računalniku uporabnika, v posebni datoteki. Z dvojnim klikom na datoteko, dobimo natančne informacije o obiskani strani, datum in uro obiskanosti. Vsi ti podatki, so shranjeni tudi pri administratorju strani, katero uporabnik obišče. Uporabnik, lahko te piškotke pobriše, z zato določenimi postavkami. Izključi jih v skladu z navodili, a posledično ne bo možnosti koriščenja vseh funkcij strani. V osnovi, so pregledovalniki nastavljeni tako, da piškotke sprejmejo, ampak preprečujejo nastavljanje piškotkov, kateri niso iz področja zapisanega v iskanih naslovih.

- vrste piškotkov

- nujno potrebni piškotki

Ti piškotki so vedno omogočeni in potrebni, da bi stran pravilno delovala. Vključujejo piškotke, ki omogočajo vašo nemoteno pregledovanje strani, tudi v primeru da obiščete drugo stran. Pomagajo, da vaša prijava in odjava deluje nemoteno in prinašajo večjo varnost, ter so v skladu z predpisi.

- funkcionalni piškotki

Ti piškotki omogočajo zboljšanje funkcionalnosti strani. Omogočajo, da stran shrani vaše izbrane možnosti. Pomaga izboljšati hitrost delovanja strani in nam shrani strani, katere večkrat obiščete.

KONČNA PRAVILA

Vsem uporabnikom jamčimo zasebnost in zaščito osebnih podatkov, ter foto in video materiala

Od zaščite podatkov niso zaščiteni tisti uporabniki, kateri na kakršen koli način kršijo pravila, oziroma tisti, ki opravljajo zakonsko kazniva dejanja. V tem primeru, bomo podatke, teh uporabnikov, če bodo zahtevani posredovali zakonskim organom. V primeru, da pri rednih pregledih administriranja naše strani ugotovimo takšno dejanje, uporabnika sami prijavimo policiji, še posebej kadar je govora o otroški pornografiji, trgovini z ljudmi, fizično in drugo nasilje..Takšno dejanje je strogo prepovedano in uporabili bomo vse informacije, da se kršitelja odkrije in za to kaznuje.

Ffruit.eu je osnovan z intuziazmom, idejami ustanoviteljev, v želji in namenu, da nudijo svojim uporabnikom najkvalitetnejše usluge in način da najdejo dobre, sexualne, erotične, prijateljske, ljubezenske in človeške odnose in povežejo ljubitelje erotike. Naša naloga je, narediti vse, da imajo vsi uporabniki, možnost uresničitve svojih sanj in želja, ter organizirati dobre zabave. Ne dopuščamo pa, kakršnih koli zlorab naše strani, zato bo vsaka zloraba sankcionirana.

Jamstvo zasebnosti

KDO SMO

Upravljamo najbolj dinamično socialno omrežje za odrasle

Večina članov obiskuje Forbidden Fruit dnevno in tu prebijejo kar nekaj časa. Pridružiti se nam pomeni zabavati se z nami!

Mi sodelujemo v swingerskem načinu življenja

Ne upravljamo samo spletne strani, aktivni smo v swingerski skupnosti. Redno organiziramo sexy dogodke in razburljiva potovanja.

Zabavni ljudje. Brez bedakov. Skoraj.

Naši člani so zabavni ljudje za druženje, ali samo klepet ali izmenjava fotk. Resno in sistemsko se trudimo omejiti nadležneže kolikor se le da.

Mar nam je za Forbidden Fruit. Ni nam vseeno za vas.

Forbidden Fruit stalno izboljšujemo, da bi bil čimboljši, varen in vznemirljiv. Definitivno nismo ena od tistih strani, za katero se nihče ne zmeni.
Izvedi več o nas
Poveži se z drugimi pari, najdi naslednjo
vročo zabavo ali izberi naslednje počitnice.
Gremo

Opozorilo: Ta spletna stran vsebuje vsebino za odrasle. S kliko na “Gremo” gumb potrjuješ, da imaš 18+ let in da je v tvoji skupnosti legalno gledati vsebino za odrasle.

© 2015 Forbidden fruit · Terms & conditions · info@ffruit.eu