Σχετικά με το Forbidden Fruit


Καλώς ήρθατε στο Forbidden Fruit. Αυτό είναι το μέρος που θα κάνει τις φαντασιώσεις σας να γίνουν ο τρόπος ζωής σας.


Είμαστε εδώ για να διευρύνουμε το επίκεντρο της ζωής αναζητώντας την ευτυχία ως ζευγάρι, τρίο ή τετράο. Είμαστε εδώ για να υποκύψουμε στις απολαύσεις, να ανακαλύψουμε την οικειότητά μας και να μοιραστούμε τα μυστικά μας με κάποιον άλλο εκτός από τον μόνιμο σύντροφό μας. Ας πιάσουμε τη ζωή από τα κέρατα σαν να ήταν κάθε μέρα η τελευταία μας. Ας χρησιμοποιήσουμε το μυαλό, το σώμα και τους χυμούς μας. Μπείτε σε έναν νέο τρόπο ζωής.



Το Forbidden Fruit λειτουργεί ως κοινωνικό δίκτυο.
Είναι απλά... Πιο σέξι!

Γνωρίστε νέους φίλους

Γνωρίστε νέα ζευγάρια, σέξι γυναίκες και άνδρες. Κάντε νέες φιλίες.

Παρακολουθήστε τις εκδηλώσεις What’s Up

Από ραντεβού ταχύτητας, ιδιωτικές γιορτές, ταξιδιωτικά σχέδια έως επίσημες εκδηλώσεις

Γίνετε μέλος ή δημιουργήστε ομάδες που σας αρέσουν

Σας αρέσουν συγκεκριμένες πρακτικές όπως το τρίο, ή θέλετε να γνωρίσετε συνοδούς εκδηλώσεων;

Μοιραστείτε και απολαύστε φωτογραφίες και βίντεο

Χιλιάδες σέξι φωτογραφίες και βίντεο βρίσκονται στις γκαλερί των μελών μας. Και μπορείτε να προσθέσετε κι εσείς μερικές ακόμα.

Διαγωνισμοί φωτογραφιών και βίντεο

Δηλώστε συμμετοχή σε διαγωνισμό με τις καλύτερες φωτογραφίες/βίντεο σας, κερδίστε βραβεία ή ψηφίστε τις συμμετοχές άλλων μελών.

Δημιουργήστε καυτές ιστορίες ή απολαύστε τις ιστορίες άλλων

Ξέρετε, ιστορίες! Φωτογραφία, βίντεο, κάποιο κείμενο. Σε όλους αρέσει... Και εξαφανίζεται μετά από 24 ώρες.

Συνομιλία, συνομιλία, συνομιλία...

Επικοινωνήστε και συνομιλήστε με τους νέους σας φίλους μέσω του ενσωματωμένου messanger.

Επικύρωση ή επικύρωση

Θέλετε να πείτε στους άλλους πόσο ωραίοι ήταν κάποιοι φίλοι σας σε ένα πάρτι. επικυρώστε τους. Ή να λάβετε επικύρωση. Ακόμα και από το Forbidden Fruit.


Διατηρείτε μια επιχείρηση που σχετίζεται με Swinger ή Sex Dating;

Έχετε κλαμπ για swinger; Ή ένα σπα; Οργανώνετε σέξι ταξίδια; Έχουμε κάτι για εσάς! Επικοινωνήστε με την κοινότητα των 30.000+ μελών μας και ενημερώστε τους για το τι κάνετε!

Δημιουργήστε τη σελίδα της επιχείρησής σας

Δημιουργήστε την επαγγελματική σας σελίδα με ελκυστικές φωτογραφίες, ώρες λειτουργίας, τοποθεσία και πολλά άλλα. Στη συνέχεια, δημιουργήστε μια μεγάλη κοινότητα θαυμαστών γύρω από αυτήν.

Δημοσιεύστε τις εκδηλώσεις σας

Δημιουργήστε επίσημες εκδηλώσεις μέσω ενός απλού περιβάλλοντος εργασίας, δημιουργήστε εισιτήρια και επωφεληθείτε από την πλατφόρμα πληρωμών μας για την πώλησή τους.

Συνομιλία με τους θαυμαστές σας

Επικοινωνήστε απευθείας με τους οπαδούς σας για ειδικές προσφορές, εκδηλώσεις και άλλα.

Διαφημιστείτε

Επωφεληθείτε από τον ιστότοπό μας με χορηγούμενες εκδηλώσεις και διαφημιστικά banner που δεν θα μπορούσατε να τοποθετήσετε σε άλλους ιστότοπους.


Τι είναι το Swinging Lifestyle

Το Swinging είναι ο τρόπος ζωής που επέλεξες. Στην παραδοσιακή κοινωνία, είμαστε διαφορετικοί, σημαδεμένοι, ακόμη και... Γιατί; Γιατί; Επειδή έχουμε επιλέξει ένα διαφορετικό είδος σχέσης από το συνηθισμένο. Τη διαδρομή στην οποία η εμπιστοσύνη, η ειλικρίνεια και η μακροζωία της κοινής μας ζωής έχει περισσότερη ποιότητα και θετικότητα, και αυτό που οι περισσότεροι δεν πιστεύουν, είμαστε ευτυχισμένοι άνθρωποι. Οι ζωές μας είναι γεμάτες.

Στο κρεβάτι μας, έχουμε το πρόσωπο που αγαπάμε και εκτιμούμε. Το άτομο με το οποίο μοιραζόμαστε όλα όσα πολλοί άνθρωποι μόνο ονειρεύονται. Το περιβάλλον μας που αποτελείται από τις οικογένειές μας, τους φίλους μας, τους επαγγελματικούς μας συνεργάτες, ως επί το πλείστον, θα κρίνει τον τρόπο ζωής μας. Η υποκρισία από την οποία περιβαλλόμαστε τις περισσότερες φορές μας κάνει να κάνουμε το swinging ένα βήμα παραπέρα. Η απόφαση για το τι θα κάνουμε στην προσωπική μας ζωή είναι δική μας, ή καλύτερα απόφαση ενός ζευγαριού, και δεν βλάπτει τις οικογένειες και τους φίλους μας.

Swinging, διεγείρουμε ο ένας τον άλλον βλέποντας και, τελικά, κάνοντας σεξ με διαφορετικό σύντροφο, επειδή είμαστε “μαζί σε αυτό”.

Στο επίκεντρο της ζωής μας, αυτός είναι ο χρυσός κρίκος μιας άρρηκτης σχέσης. Αποκαλύπτουμε τους εαυτούς μας ο ένας στον άλλον σιγά σιγά.

Αν είστε νέος στην ταλάντευση, επιλέξτε τον μαλακό τύπο. Τι σημαίνει αυτό; Να παρακολουθείτε ένα άλλο ζευγάρι χωρίς να ανταλλάσσετε συντρόφους. Να είστε μαλακοί swingers μέχρι το σώμα σας και το μυαλό σας να σας “αναγκάσουν” να κάνετε περισσότερα.

Κάποια ζευγάρια παραμένουν για πάντα soft swingers, ενώ άλλα δοκιμάζουν αμέσως το hard swinging γιατί νιώθουν ότι είναι το σωστό!

Αλλαγή και εναλλαγή συντρόφων, ίδιο κρεβάτι ή χωριστά δωμάτια, είναι δική σας απόφαση. Μην βιάζεστε, δώστε στον εαυτό σας μια ευκαιρία. Μερικές φορές οι αισθήσεις μας είναι πιο ευαίσθητες όταν ο σύντροφός μας δεν είναι μαζί μας. Αρκεί να ακούτε ο ένας τον άλλον χωρίς να βλέπετε ο ένας τον άλλον. Reliving the separation moments is sometimes especially exciting the next day and night, in the privacy of your own room. You can talk and get excited by the lived experiences and that’s the point of όλων αυτών, επειδή αποφασίσατε να κάνετε αυτό το βήμα μαζί και αυτό έκανε τη ζωή σας πιο ζουμερή και γλυκιά.

Ο βασικός κανόνας του swinging είναι ότι το ΟΧΙ είναι νόμος, χωρίς προσβολή ή πληγωμένα συναισθήματα. Ο μόνος τρόπος για να γίνετε άξιος παίκτης αυτού του γλυκού παιχνιδιού είναι να σέβεστε τους κανόνες του. Ναι, το swinging είναι ένα παιχνίδι στο οποίο εξερευνούμε ο ένας τον άλλον και τον εαυτό μας. Θα θέλαμε να επισημάνουμε ιδιαίτερα ότι αυτός ο τρόπος ζωής είναι μια αποκάλυψη για τις γυναίκες. Τους επιτρέπει να ερευνήσουν όλες τις πτυχές της σεξουαλικότητάς της σε ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον μαζί με τον σύντροφό της. Η σύγχρονη, ασφαλής γυναίκα δεν ξεκινάει το swinging για τον σύντροφό της, αλλά για τον εαυτό της και την ευχαρίστησή της.

Οι άνθρωποι που συμμετέχουν σε αυτόν τον τρόπο ζωής είναι συνήθως οργανωμένοι, μορφωμένοι, οικογενειάρχες και ως τέτοιοι αποτελούν το ιδανικό πρότυπο της σύγχρονης κοινότητας. Ανταλλάσσουν τις εμπειρίες τους με ομοϊδεάτες τους συζητώντας. Δεν τους αρέσει να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής, για την ακρίβεια, είναι προς το συμφέρον όλων να διατηρούν την swinging ταυτότητά τους ιδιωτική και διακριτική.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι άνδρες είναι οι εμπνευστές του swinging lifestyle. Μια καλή και σταθερή σχέση αισθάνεται την ανταλλαγή συντρόφων ως αναζωογόνηση. Οι σύντροφοι αποκτούν μια νέα σύνδεση και η σχέση τους ένα υψηλότερο επίπεδο.

Όπως φροντίζουμε το σώμα μας, θα πρέπει να φροντίζουμε και τα συναισθήματά μας. Μπαίνοντας σε αυτόν τον κόσμο, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι η ζήλια μπορεί τελικά να εμφανιστεί. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με ειλικρινή συζήτηση μεταξύ των συντρόφων και με το σεξ μακιγιάζ. Μην διαγράψετε το προφίλ σας εξαιτίας μιας άβολης νύχτας. Μην δίνετε να τα παρατήσετε αμέσως. Πηγαίνοντας από το μαλακό swinging σε ένα βαθύτερο είδος, μπορείτε να ανταλλάξετε συντρόφους. Αυτές οι καταστάσεις είναι εξαιρετικά συναρπαστικές. Το προγραμματισμένο σεξ δύσκολα μπορεί να είναι ποτέ αυθόρμητο. Μερικές φορές ένας από τους συντρόφους μπορεί να μην συμπαθεί τον νέο του σύντροφο και αυτό μπορεί να τον κάνει να αισθάνεται ότι πρέπει να κάνει κάτι που δεν που δεν θέλουν να κάνουν. Ακούστε τον εαυτό σας και μην αναγκάζετε τον εαυτό σας να κάνει τίποτα.

Μερικές φορές συμβαίνει να περνάτε μια swinging παρέα αποκλειστικά με τον σύντροφό σας. Αυτό δεν είναι μια χαμένη νύχτα ή μια κακή παρέα, απλά έτσι αποφασίσατε να να περάσετε τη νύχτα. Κάποια ζευγάρια σου αρέσουν περισσότερο, κάποια σου αρέσουν λιγότερο, γι’ αυτό σου επιτρέπεται να επιλέξεις. Με την παρέα του swinging, θα κάνετε ισόβια φιλίες ζωής. Θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους με τους οποίους έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Απλά θα κάνετε “κλικ”. Μπαίνοντας σε έναν νέο κύκλο, θα θελήσετε να γίνετε μέρος του. Με το χρόνο, θα αρχίσετε να αισθάνεστε άνετα και ασφαλείς με αυτούς τους ανθρώπους. Στις ταλαντευόμενες παρέες, θα διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Θα γνωρίσεις τα ζευγάρια από κοντά. Οι ζωές σας θα αρχίσουν αναπόφευκτα να διαπλέκονται και δεν θα μείνουν μόνο στο σεξ. Τα swinging στέκια δεν είναι μόνο όργια και σεξ, είναι επίσης γεμάτα μεγάλη διασκέδαση, γέλιο και ψυχαγωγία.

Αφήστε τον εαυτό σας να νιώσει την ευχαρίστηση. Τροφοδοτήστε την περιέργειά σας και γίνετε μέλος του Forbidden Fruit, του τόπου συνάντησης για swingers..

SWING ΠΑΡΤΥ

Έχετε κουραστεί από το να πηγαίνετε σε αμέτρητα ραντεβού για καφέ όπου τα ζευγάρια δεν ικανοποιούν τις προσδοκίες σας. Έρχεστε στο πρώτο swing party είναι ένα μεγάλο κοινό απόφαση. Στη σελίδα μας, μπορείτε κατά καιρούς να βλέπετε διαφημίσεις για οργανωμένα swing παρτι.

Υπάρχουν διάφορα είδη παρτι

Swinging παρτι γνωριμίας και υποδοχής, ιδιωτικό πάρτι με λίγα ζευγάρια, μεγάλο πάρτι με 30-100 ζευγάρια, πάρτι Σαββατοκύριακου, ταξιδιωτικό πάρτι...

ΠΆΡΤΙ ΓΝΩΡΙΜΊΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΉΣ

Είναι συνήθως ένα μεγάλο πάρτι με περίπου 100 ή περισσότερα ζευγάρια που διοργανώνεται συνήθως σε καφετέρια, ντίσκο ή κλαμπ swinger. Σε ένα τέτοιο μεγάλο πάρτι, έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τοπικά και περιφερειακά ζευγάρια που κάνουν swinging όλα σε ένα μέρος. Συνήθως μαζί με μεγάλη ψυχαγωγία και διασκέδαση. Meet and greet party σημαίνει κυριολεκτικά χορό, ποτά και διασκέδαση, και αργότερα, αν εσείς και κάποιος “κάνετε κλικ”, μετακίνηση σε ένα καλύτερο μέρος. Οι διοργανωτές φροντίζουν ώστε τα ζευγάρια έχουν στη διάθεσή τους αίθουσες παιχνιδιού για να κοινωνικοποιηθούν. Θα διασκεδάσετε σε μια άνετη και χαλαρή ατμόσφαιρα που θα επιτρέψει στα ζευγάρια να επικοινωνήσουν ευκολότερα.

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ

Είναι ένα πάρτι με λίγα μόνο ζευγάρια. Η απόφαση να πάτε σε αυτό το είδος πάρτι συνήθως διέπεται από το γεγονός ότι είτε γνωρίζετε το διοργανωτή ή ένα ζευγάρι που ήδη συμμετέχει στο πάρτι. Η διαφορά μεταξύ ενός ιδιωτικού πάρτι και ενός πάρτι γνωριμίας είναι μεγάλη. Τα ζευγάρια έρχονται στην πραγματικότητα ταλαντεύονται σε ένα ιδιωτικό πάρτι. Ένας καλός οικοδεσπότης και διοργανωτής του πάρτι είναι ένας κρίσιμος κρίκος του πάρτι. Είναι αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία ενός ευχάριστου ατμόσφαιρα, μιλώντας με όλα τα ζευγάρια, φροντίζοντας ιδιαίτερα τα νέα ζευγάρια. Εάν αποφασίσετε να οργανώσετε ένα πάρτι, μην το θεωρήσετε ως ένα σοβαρό καθήκον.

ΠΑΡΤΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

Συνήθως οργανώνεται από μια σελίδα swinging ή άλλη οργάνωση. Η ημέρα άφιξης στο πάρτι είναι η Παρασκευή και το τέλος του πάρτι είναι η Κυριακή. Συνήθως, οι νύχτες της Παρασκευής και του Σαββάτου είναι οι νύχτες των θεματικών πάρτι, οπότε η διασκέδαση είναι εξαιρετική. Οι καλεσμένοι βρίσκονται συνήθως στο ίδιο ξενοδοχείο, διαμέρισμα ή βίλες. Μπορείτε να αράξετε σε χαλαρή ατμόσφαιρα, μαζί ή χωριστά, στα δωμάτιά σας. Οι ημέρες είναι επίσης καλά σχεδιασμένες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχουν ξεναγήσεις στην περιοχή, παρέες στην πισίνα ή στο σκάφος, επισκέψεις σε οινοποιεία και οργανωμένες γευσιγνωσίες κρασιού, καθώς και γενικές ξεναγήσεις στα τοπικά αξιοθέατα. Τα Σαββατοκύριακα Swinging, εκτός από τη χαλάρωση, προσφέρουν πολύ ενεργά swinger στέκια.

ΤΑΞΙΔΙΑ

Οργανώνονται έως και ένα χρόνο ή αρκετούς μήνες πριν. Είναι συνήθως κρουαζιέρες ή καλοκαιρινές ή χειμερινές διακοπές. Διαρκούν συνήθως από 3 έως 7 ημέρες. Σας εγγυώνται διασκέδαση μαζί με εξαιρετική οργάνωση και ζευγάρια swinger από όλο τον κόσμο.

ΜΕΓΑΛΑ SWING ΠΑΡΤΙ

Όταν οργανώνεται καλά, σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσετε νέους ανθρώπους καθώς και να κάνετε παρέα με μακροχρόνια τοπικά ζευγάρια swinger. Το χώρος, το φαγητό, τα ποτά και η διασκέδαση βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο και η swinging διασκέδαση ξεκινά γρήγορα. Αν είστε νέοι στον τρόπο ζωής των swinger, το να πάτε σε ένα μεγάλο πάρτι μπορεί να να είναι μια καλή ιδέα. Θα γνωρίσετε πολλά ζευγάρια και πιθανότατα θα γίνετε μέρος κάποιου συνδυασμού swinging.

Μπαίνοντας στον κόσμο του swinging, θα συναντήσετε διαφορετικά ζευγάρια. Η ζωή σας θα αποκτήσει μια νέα διάσταση. Πηγαίνοντας στα πάρτι, θα συναντήσετε ζευγάρια που που ήδη γνωρίζετε, καθώς και να γνωρίσετε κάποια καινούργια. Θα κάνεις φίλους και θα συνδεθείς με ομοϊδεάτες από όλο τον κόσμο. Ο χρόνος που περνάτε στο swinger παρέα θα γίνει άνετος, ευχάριστος και ανεκτίμητος, επειδή κάνετε αυτό που θέλετε και αγαπάτε.

Τι χρειάζεται για να οργανώσετε ένα καλό swing party;

Ένας καλός οικοδεσπότης πρέπει να βεβαιωθεί ότι ο χώρος στον οποίο γίνεται το πάρτι διαθέτει όλα τα απαραίτητα για αυτό το είδος εκδήλωσης. Ο χώρος πρέπει να είναι καθαρός και τακτοποιημένος και να διαθέτει οικείο φωτισμό, εύκολο για τα μάτια. Ένα φιλόξενο ποτό και μια ευχάριστη μουσική ενθαρρύνονται. Στα ζευγάρια αρέσει να πηγαίνουν σε καλά οργανωμένα πάρτι με ποιοτικούς οικοδεσπότες. Φροντίστε να γνωρίσετε τους καλεσμένους σας και δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε τυχόν νέα ζευγάρια. Εάν είστε ένα ζευγάρι που είναι καινούργιο στη σκηνή σε ένα ιδιωτικό πάρτι, αφήστε τους άλλους ζευγάρια να σας πλησιάσουν. Μπορεί να μην βρείτε κάθε ζευγάρι ενδιαφέρον, αλλά μπορείτε να νιώσετε ελεύθεροι να διασκεδάσετε. Παίρνετε μόνοι σας όλες τις αποφάσεις. Στα περισσότερα από τα μικρότερα swinging parties, τα ζευγάρια γνωρίζονται ήδη μεταξύ τους, οπότε η swinging διασκέδαση είναι εγγυημένη.

Είναι στο χέρι σας να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε. Εγγραφείτε στο Forbidden Fruit. Συνδεθείτε με ζευγάρια, αναζητήστε το επόμενο καυτό πάρτι ή επιλέξτε τις επόμενες διακοπές σας.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται είναι συμβολικές.

Γίνετε

ένα Fruit

Συνδεθείτε με ζευγάρια, αναζητήστε το επόμενο καυτό πάρτι ή επιλέξτε τις επόμενες διακοπές σας.
Είστε ήδη μέλοσ. Προειδοποίηση: Αυτός ο ιστότοπος παρέχει περιεχόμενο για ενήλικες. Κάνοντας κλικ “Γίνετε μέλος μας” κουμπί επιβεβαιώνετε ότι είστε 18+ ετών και ότι είναι νόμιμη η προβολή περιεχομένου για ενήλικες στην κοινότητά σας.
Διαχειρίζεστε κλαμπ, SPA ή άλλη επιχείρηση που σχετίζεται με swinger; Επικοινωνήστε με την κοινότητα των 30.000+ μελών μας! Δημιουργία επαγγελματικού λογαριασμού