A

Swingerek találkozóhelyei

Felhasználási feltételek

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEI a ffruit.eu weboldalnak

"Ez a dokumentum képviseli a felhasználási feltételeket, ezért kötelező elolvasni, megérteni és elfogadni ezeket a feltételeket az ffruit.eu használatához. A felhasználási feltételek bármikor megváltoztatható előzetes értesítés nélkül, és a változtatások azonnal érvénybe lépnek és minden felhasználóra vonatkozik."

A felhasználónak a regisztráció pillanatában legalább 18 (tizennyolc) évesnek kell lennie, és el kell fogadnia a felhasználási feltételeket.

A ffruit.eu-hoz való csatlakozással Ön beleegyezik a felhasználási feltételekbe, és elismeri, hogy Ön legalább 18 éves, vagy a törvény által meghatározva nagykorú.

A ffruit.eu használatával olyan szöveges, audio és video anyagokhoz férhet hozzá, amelyek kifejezetten szexuális jeleneteket tartalmazhatnak, kizárólag jogilag felnőtteknek használhatják és tekinthetik meg.

LEÍRÁS ÉS FELHASZNÁLÁSI IRÁNYELVEK a ffruit.eu-n

A Forbidden Fruit egy olyan közösségi hálózat, amely a felhasználók számára olyan eszközöket kínál, amelyekkel kapcsolatba léphetnek a 18 éven felüli globális közösséggel.

Az online regisztrációs űrlapunkban kérjük, adjon meg néhány információt, amely pontosságért kizárólag Ön a felelős, ezért ezeket az adatokat bármikor elérheti, módosíthatja vagy frissítheti.

Információk a nemedről és a profilodban szereplő névről, amely látható a többi felhasználó számára, nem módosíthatóak.

Minden nem kötelező adatot, amelyet meg ad, a saját felelősségére teszi. Azt ajánljuk, hogy a felhasználók különösen óvatosak legyenek azzal kapcsolatban, hogy mit raknak ki az oldalukra.

A ffruit.eu kifejezetten kijelenti, hogy a felhasználó szexuális preferenciáira, vallásosságára, etnikai hátterére és egészségére vonatkozó információk nem feltétlenül szükségesek, ezeket az információkat a felhasználó dönti el, hogy megadja vagy sem.

A képek és videók, amiket a felhasználó megoszt magáról, bizonyos érzékeny információkat is tartalmazhatnak, tehát a felhasználó a saját felelősségére és diszkréciójára teszi azt elérhetővé az oldalon. Az ffruit.eu minden felhasználója engedélyezi számunkra a képei és videói szerkesztését, és elérhetővé tételüket a többi felhasználó számára a felhasználási feltételek és adatkezelési szabályzat alapján.

Bizonyos számítógépes file-ok, mint például személyes információk, üzenetek, emailek, beszélgetések, és más írott formában megjelenő információk csak néhány személy számára elérhető, akik vezetik és szerkesztik a(z) ffruit.eu-t, és törvényszegés esetén továbbítják a megfelelő igazságügyi szervezetnek.

A(z) ffruit.eu-nak joga van a más felhasználóktól kapott adatok gyűjtéséhez. Minden panaszt a(z) ffruit.eu jogi szabályzata alapján fognak kezelni.

AUTOMATIKUSAN GYŰJTÖTT INFORMÁCIÓK

A weblap által szolgáltatott kommunikációs módokat - pl. elektromos levél - a felhasználó a saját felelősségére vesz igénybe. Vannak tiltott témák, ilyen a vallás, politika, etnikum, rassz, zaklatás, fenyegetés.

A(z) ffruit.eu automatikusan figyeli a felhasználó eszközének és e-mail címének IP-címére vonatkozó információkat.

HELYMEGHATÁROZÁS

A weboldal felhasználói a helymeghatározó szolgáltatást is használhatják, így az alkalmazás használatával a ffruit.eu a felhasználó aktuális helyére vonatkozó információkat gyűjti össze.

Ezeket az adatokat névtelenül dolgozzuk fel olyan formában, amely alapján nem azonosítjuk Önt személyesen, és csak az alkalmazás bizonyos funkcióinak használatát megkönnyítő geolokációhoz használjuk fel. A helymeghatározó szolgáltatásokat bármikor engedélyezheti vagy letilthatja a felhasználó a beállításokban.

INFORMÁCIÓID FELHASZNÁLÁSA

Felhasználóink személyes adatait a webhelyhasználat statisztikai elemzésére, a jog tiszteletben tartására, a tartalom és szolgáltatások javítására, valamint a webhely tartalmának és stílusának az igényeknek megfelelő testre szabása céljából használjuk fel.

Profilkészítéssel a felhasználók hozzájárulnak ahhoz, hogy személyes adataikat összegyűjtsék, és azokat a promóciókra, eseményekre, utazásokra és hasonló információkra küldjék, amelyek érdekelhetik a felhasználót. Így reméljük, hogy teljesítjük felhasználóink elvárásait és javítjuk szolgáltatásainkat.

A felhasználók elfogadják a felhasználási feltételeket, hogy a felhasználók olykor vállalják, hogy promóciós anyagokat kapjanak a regisztrációs e-mailjükre, illetve SMS- és MMS-üzenetekhez kapjanak, kizárólag a mobileszközök számához a felhasználói adatbázisból vagy a privát üzeneteket közvetlenül a postaládájukba.

A(z) ffruit.eu személyes információkat használ a felhasználók számára a kommunikációval és a más felhasználókkal való kapcsolattartás minden lehetséges problémájával objektív, jogi úton, ugyanakkor tiszteletben tartja a magas szintű interperszonális kapcsolatokat, védve a méltóságot és az európai jogi előírásokat.

A(z) ffruit.eu által küldött levelek fogadása személyes választás, így a felhasználó bármikor engedélyezheti vagy letilthatja.

MÁS FELHASZNÁLÓKRA VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK

Nem használhatod kereskedelmi felhasználásra, spamelésre, zaklatásra vagy fenyegetésre a többi felhasználóra vonatkozó információkat. A ffruit.eu fenntartja magának a jogot, hogy megszüntesse azokat a profilokat, akik így használják a más felhasználókkal kapcsolatos információkat, vagy más módon sértik a használati feltételeinket.

JELSZÓ

A jelszó egy bizonyos felhasználó azonosítási információja, amely lehetővé teszi a weboldal és a kiválasztott felhasználónév használatát. Legyen óvatos, ha jelszavát harmadik félnek adja. Javasoljuk, hogy válasszon olyan jelszót, amelyet nem érhető el harmadik fél számára.

Minden felhasználó saját felelőssége titokban tartani az egyedi jelszavát a választott profiljához.

Az oldal használatával a felhasználó vállalja, hogy nem osztja meg a jelszavát harmadik személlyel, illetve, ha tudomást szerez a jelszaváról más, azonnal megváltoztatja azt.

A jelen szakasz szabályainak megsértése következtébe Ön ellen akár bírósági eljárás is indulhat.

A felhasználók saját maguk felelősek a saját jelszavuk titkosságáért, és a ffruit.eu semmilyen felelősséget nem vállal, ha egy harmadik fél feltöri a szóban forgó jelszót.

SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK ELLENŐRZÉSE ÉS MEGVÁLTOZTATÁSA

A ffruit.eu weboldal minden felhasználójának joga van a következő személyes adatok megváltoztatására:

 1. E-mail címed, amin felvehetjük veled a kapcsolatot;

 2. Profilod, képeid és videóid;

 3. Városod, régiód és lakóhelyed szerinti ország;

 4. A jelszavad.

Kérjük, haladéktalanul frissítse az adatait, ha az változik bejelentkezéskor.

A ffruit.eu ajánlja, hogy rendszeresen módosítsa a jelszavát, hogy csökkentse a fiókadataihoz való illetéktelen hozzáférés kockázatát.

A weboldalunk használatával kapcsolatos megjegyzéseket és kérdéseket azonnal megválaszoljuk, miután elküldted a kérdést az ügyfélszolgálatunknak.

BIZTONSÁG

A Forbidden Fruit minden tőlük telhetőt megtett a felhasználók biztonságának érdekében. Biztonsági intézkedéseket hajtottunk végre az ellenőrzése alatt álló információk elvesztésének, visszaélésnek és megváltoztatásának megakadályozására. A biztonsági intézkedések biztonságos szervereket és fájlokat tartalmaznak. Bár elismerjük, hogy a tökéletes biztonság nem létezik, technikai csapatunk folyamatosan arra törekszik, hogy biztosítsa webhelyünk biztonságos használatát. Jogi csapatunk készen áll annak biztosítása érdekében, hogy oldalunk jogbiztonsága sértetlen maradjon.

A Forbidden Fruit nem garantálja tartalmának és szolgáltatásainak bármikor elérhetőségét bármely eszközről és / vagy operációs rendszertől. Minden tartalom és szolgáltatás a legjobb szándékkal kerül közzétételre, de a pontosság és a funkcionalitás garanciája nélkül. A Forbidden Fruit nem vállal semmilyen felelősséget a weboldal által kínált tartalmak és szolgáltatások használatából eredő közvetlen vagy közvetett károkért.

PRÓBA TAGSÁG

A próba tagság célja a felhasználó számára, hogy megismerjék az FF webportál funkcióit. A próbaidő leteltével a felhasználónak nincs további joga egy új próbaidőszakhoz, és nem hozhat létre új profilt erre a célra. E szabály megsértése esetén az FF fenntartja magának a jogot, hogy az ilyen felhasználó tagsági állapotát átalakítsa az alap tagsággá, vagy a jogot ilyen módon felfüggessze, ha a visszaélés megismétlődik vagy szándékos.

PROFILOD DEAKTIVÁLÁSA VAGY TÖRLÉSE

Oldalunkra a saját szabad akaratodból kerülhetsz, és úgy is hagyhatod el.

Hogy elhagyd az oldalt, a következőket kell tenned:

 1. Írj üzenetet az ügyfélszolgálatunknak (info@ffruit.eu);

 2. Jelentkezz be a jelszavaddal és töröld a profilod.

A fruit.eu SZELLEMI TULAJDONJÁNAK VÉDELME

A ffruit.eu birtokolja a nevét és a logóját, így bármely felhasználása tilos és törvényileg büntethető.

A ffruit.eu szerzői jog által védett anyagot tartalmaz, amelyet nem lehet kifejezetten írásos engedély nélkül lemásolni, megváltoztatni, elküldeni, terjeszteni, bemutatni és eladni.

A felhasználók személyesen felelősek az általuk közzétett tartalomért, beleértve a teljesen vagy részben más felhasználók számára elérhető tartalmat, valamint egy vagy több felhasználó számára biztosított tartalmat. A használati feltételeknek való megfelelés érdekében a felhasználók vállalják, hogy személyes felelősséget vállalnak az általuk forgalmazott tartalmakért a ffruit.eu-n keresztül.

TILTVA

 • Belföldi, európai vagy nemzetközi törvények és rendeletek által tiltott tartalom, például rasszista, támadó, fenyegető vagy pedofil tartalmak közzététele, vagy olyan tartalmak közzététel, amely bármilyen módon gyermekeket vagy kiskorúakat mutat.

 • Szerzői jogi védelem alatt álló tartalom közzététele

 • Identitás lopás

 • Személyes információk harmadik személlyel történő megosztása

 • Téves ábrázolás és egy harmadik fél nevének megadása

 • Promóciós tartalom közzététele a Forbidden Fruit előzetes írásbeli engedélye nélkül

 • Tudatos feltöltése olyan tartalomnak, amik olyan vírust vagy kódot tartalmaznak, amelyek bármilyen módon károsítják, limitálják a hardware, software vagy adatok funkcionalitását.

 • Tiltott az olyan információk publikálása, melyek alapján be lehet azonosítani téged vagy más harmadik személyt (név, email, postai cím, telefonszám, cím, szociális média profilok, levelezések, stb.) a Forbidden Fruit-on.

A tiltott tartalom közé tartozik, de nem kizárólagosan:

Gyermekpornográfia (18 éven aluliak)

Kényszerített/nem beleegyezésen alapuló szexuális tevékenység

Orális, anális vagy hüvelyi behatolás nemi szerveken, tárgyakon (mûpénisz, felcsatolható stb.) vagy ujjakon keresztül, beleértve a beleegyezés hiányára utaló szavakat vagy cselekedeteket: nemi erőszak, erőszak, alvás, kábítószer, elájulás/elfájdulás, kloroformos, eszméletlen, hipnotizált, részeg, ittas, ittas, kábítószeres, megköveztetett szex stb.

Aki részeg, alszik, hipnotizált stb., nem adhat beleegyezést, ezért szabálysértésnek minősül.

Ez magában foglalja az alkoholt és a kábítószereket – semmilyen alkoholt vagy kábítószert nem tartalmazhat, beleértve a sörösdobozokat, a pezsgőspoharakat, az ízületeket, a bongokat stb.


Minden olyan cselekmény, amely magában foglalja az arc eltakarását, mint például az arcra ültetés, a fulladás és a lélegzetvétel, a légzési képtelenség miatt.

Állatiasság

Ez magában foglalja az állatokkal való szexet és a nem emberi lényekkel (idegenekkel, mitológiai lényekkel stb.) végzett cselekményeket ábrázoló vagy leíró tartalmakat.

Hate Crimes

Erőszak vagy szélsőséges szexuális erőszak és/vagy fájdalom. Ide tartozik mindenféle fegyver.


Egy személy vagy testrész megcsonkítása.

Bármilyen vér.

Scat, emberi ürüléket ábrázol vagy megjelenít

Hányás.

Képek vagy klipek, beleértve azokat is, akik nem adtak beleegyezést. Ide tartoznak azok a személyek, akik nem teljesen láthatók, például azok, akiknek az arca nem látható, mert megfordultak vagy elmosódottak. Ebben az esetben a képek/klipek elmosása nem megengedett.

A Forbidden Fruit naponta figyeli a felhasználók által közzétett tartalmakat.

A Forbidden Fruit jogot formál a felhasználók által feltöltött tartalmak részleges vagy teljes törlésére előzetes jelzés nélkül a felhasználó felé, bármilyen okkal, illetve a megfelelő jogi lépések megtételére a szabályokat megszegő felhasználó ellen.

A személyes profilod, villámrandik, utazási tervek, képek vagy bármi más leírásában (kivéve a személyes üzenetek) nem megengedettek a következők:

- email címek

- telefonszámok

- más elérhetőségek megadása (más szociális média profilok elérhetőségének megadása, más kommunikációs platformok megadása pl. Skype, Viber és hasonlók)

- írj és kérj fel másokat egy harmadik profil érvényesítéseinek megtekintésére.

Az ilyen közzétételek automatikusan törlődni fognak, és ha az ilyen magatartás továbbra is fennáll, a profilját figyelmeztetés nélkül törölni fogjuk.

A Forbidden Frtuit olyan felhasználók számára készültek, akik tiszteletben tartják a jogi magatartás elveit.

A vállalkozásprofilok és hirdetések tartalmazhatnak külső linkeket, de ha tartalmuk sérti az Általános Szerződési Feltételeinket (bármilyen tiltott tartalom/irányelvsértés), akkor a linkeket azonnal eltávolítjuk ffruit.eu webhelyről.

PANASZSZABÁLYZAT

Minden panaszt tisztességesen, következetesen kezelünk, és ahol csak lehetséges, a panaszos megelégedésére megoldjuk, panaszt nyújthat be kapcsolatfelvételi űrlapunkon vagy az info@ffruit.eu e-mail címen.


TARTALMI JELENTÉS

Ha olyan tartalommal találkozik weboldalunkon, amelyről úgy gondolja, hogy illegális vagy nem konszenzusos, kérjük, haladéktalanul értesítse Ügyfélszolgálati Osztályunkat az alábbi e-mail címre küldve: info@ffruit.eu


Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az illegális vagy nem beleegyezésen alapuló tartalommal kapcsolatos panaszokat legfeljebb 1 munkanapon belül kezeljük és megoldjuk. A panasz kézhezvételét követően a megbízott ügyfélszolgálati vezető tudomásul veszi, kivizsgálja, és gondoskodik az illegális vagy nem beleegyezésen alapuló tartalom eltávolításáról a megadott időn belül. A nyilvántartások megőrzése és a jelentési célból minden panasz naplózásra kerül.


FELLEBBEZÉSI ELJÁRÁS

Ha Ön hozzájárulása nélkül szerepel webhelyünk bármely tartalmán, Önnek joga van ehhez

kérje az ilyen anyagok eltávolítását. A folyamat elindításához küldjön egy e-mailt a következő címre: info@ffruit.eu Adja meg a kérdéses konkrét tartalom azonosításához szükséges összes lényeges adatot, például az URL-címet, ahol az megtalálható. Fellebbezésének kézhezvételét követően kijelölt részlegünk gondosan felméri, hogy a kérdéses tartalomhoz megkaptuk-e a szükséges hozzájárulást. Amennyiben nyilvánvalóvá válik, hogy a tartalom az ábrázolt személy beleegyezése nélkül került feltöltésre, haladéktalanul és véglegesen eltávolítjuk az anyagot a weboldalról. Az Ön elégedettsége és magánélete rendkívül fontos számunkra.


ÁLTALÁNOS PANASZOK

Ha nem elégedett szolgáltatásainkkal, vagy bármilyen kérdése van fiókjával vagy velünk végzett tevékenységeivel kapcsolatban, forduljon bizalommal Ügyfélszolgálati Osztályunkhoz e-mailben: info@ffruit.eu Elkötelezett ügyfélszolgálati csapatunk felméri, hogy azonnal válaszolni tudnak-e kérdésére. Ha kérdése több időt vagy figyelmet igényel, kérjük, nyugodjon meg, hogy teljes mértékben elkötelezettek vagyunk a kérdés azonnali kezelése és megoldása iránt. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezeknek az általános panaszoknak a megoldása akár 7 munkanapot is igénybe vehet.

VISSZAFIZETÉSI IRÁNYELV

Szolgáltatásaink ingyenes próbaidőszakot tartalmaznak, amely lehetővé teszi kínálatunk felfedezését. Íme, amit a visszatérítésekről tudnia kell:

 • Ingyenes próbaidőszak: Kötelezettségek nélkül élvezheti szolgáltatásainkat a próbaidőszak alatt. Bármikor lemondhatja a próbaidőszak lejárta előtt, díjak nélkül.

 • Vásárlás után nincs visszatérítés: Ha a próbaidőszakot követően prémium tagságot vásárol, a befizetés végleges és nem visszatéríthető.

 • Lemondás: Prémium tagságodat bármikor lemondhatod, de a fennmaradó időszakra nem adunk visszatérítést.


A Forbidden Fruit a FFRUIT d.o.o. bejegyzett védjegye. Horvátországban, Európában bejegyzett cég. Üzletünk és tevékenységünk a horvát törvények hatálya alá tartozik.

Adatvédelmi
garancia

KIK VAGYUNK MI

A legelragadóbb Felnőtt Közösségi Hálózaton dolgozunk A legtöbb Forbidden Fruit tag napi szinten használja az oldalt és nagyon jól érzik magukat. Mindenképpen jó csatlakozni hozzánk!
Csak jófej emberek. Majdnem. Tagjaink szórakoztató emberek, akikkel jó randizni vagy partizni. Vagy csak beszélgetni, képeket megosztani. Mindannyian próbáljuk a trollok és más seggfejek számát a minimumon tartani.
Törődünk a Forbidden Fruittal. Törődünk Veled. Rendszeresen dolgozunk a Forbidden Fruiton, hogy jobb, biztonságosabb és izgalmasabb legyen. Ez biztosan nem az egyik olyan szellemoldal, amivel senki sem törődik.
Figyelem: Ezen a weboldalon felnőtt tartalom található. A “Csatlakozás” gombra kattintva azt állítod, hogyelmúltál 18 éves és legálisan tekinthetsz meg felnőtt tartalmat.

Csatlakozz

egy Fruit

Lépj kapcsolatba párokkal, keress rá a következő fülledt hangulatú partira, vagy válaszd ki a következő nyaralásod.
Már tag vagy. Figyelem: Ezen a weboldalon felnőtt tartalom található. A “Csatlakozás” gombra kattintva azt állítod, hogyelmúltál 18 éves és legálisan tekinthetsz meg felnőtt tartalmat.
Klubb, SPA vagy egyéb swinger helyszínnel kapcsolatos vállalkozás tulajdonosa vagy? Célozd meg a több, mint 30.000 tagot számláló közösségünket! Üzleti fiók létrehozása