Forbidden Fruit. A swingerek találkozóhelye.

Felhasználási feltételek

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEI a ffruit.eu weboldalnak

"Ez a dokumentum képviseli a felhasználási feltételeket, ezért kötelező elolvasni, megérteni és elfogadni ezeket a feltételeket az ffruit.eu használatához. A felhasználási feltételek bármikor megváltoztatható előzetes értesítés nélkül, és a változtatások azonnal érvénybe lépnek és minden felhasználóra vonatkozik."

A felhasználónak a regisztráció pillanatában legalább 18 (tizennyolc) évesnek kell lennie, és el kell fogadnia a felhasználási feltételeket.

A ffruit.eu-hoz való csatlakozással Ön beleegyezik a felhasználási feltételekbe, és elismeri, hogy Ön legalább 18 éves, vagy a törvény által meghatározva nagykorú.

A ffruit.eu használatával olyan szöveges, audio és video anyagokhoz férhet hozzá, amelyek kifejezetten szexuális jeleneteket tartalmazhatnak, kizárólag jogilag felnőtteknek használhatják és tekinthetik meg.

A MAGÁNÉLETED

Minden felhasználónk magánéletének védelme rendkívül fontos számunkra, ezért védjük minden olyan személy adatait, aki belép a ffruit.eu weboldalára.

A weboldalba való belépéssel és profil készítésével elfogadja az összes felhasználási feltételt. Ha nem ért egyet a szabályokkal, kérjük, hogy ne készítsen profilt weboldalunkon. Elvárjuk, hogy felhasználóink betartsák a szabályainkat.

A(z) ffruit.eu fenntartja a jogot, hogy törölje azokat a felhasználókat, akik nem a felhasználási szabályzatnak megfelelően használják a weboldalt.

A ffruit.eu használata vagy megtekintése kiskorúaknak szigorúan tilos.

LEÍRÁS ÉS FELHASZNÁLÁSI IRÁNYELVEK a ffruit.eu-n

A Forbidden Fruit egy olyan közösségi hálózat, amely a felhasználók számára olyan eszközöket kínál, amelyekkel kapcsolatba léphetnek a 18 éven felüli globális közösséggel.

Az online regisztrációs űrlapunkban kérjük, adjon meg néhány információt, amely pontosságért kizárólag Ön a felelős, ezért ezeket az adatokat bármikor elérheti, módosíthatja vagy frissítheti.

Információk a nemedről és a profilodban szereplő névről, amely látható a többi felhasználó számára, nem módosíthatóak.

Minden nem kötelező adatot, amelyet meg ad, a saját felelősségére teszi. Azt ajánljuk, hogy a felhasználók különösen óvatosak legyenek azzal kapcsolatban, hogy mit raknak ki az oldalukra.

A ffruit.eu kifejezetten kijelenti, hogy a felhasználó szexuális preferenciáira, vallásosságára, etnikai hátterére és egészségére vonatkozó információk nem feltétlenül szükségesek, ezeket az információkat a felhasználó dönti el, hogy megadja vagy sem.

A képek és videók, amiket a felhasználó megoszt magáról, bizonyos érzékeny információkat is tartalmazhatnak, tehát a felhasználó a saját felelősségére és diszkréciójára teszi azt elérhetővé az oldalon. Az ffruit.eu minden felhasználója engedélyezi számunkra a képei és videói szerkesztését, és elérhetővé tételüket a többi felhasználó számára a felhasználási feltételek és adatkezelési szabályzat alapján.

Bizonyos számítógépes file-ok, mint például személyes információk, üzenetek, emailek, beszélgetések, és más írott formában megjelenő információk csak néhány személy számára elérhető, akik vezetik és szerkesztik a(z) ffruit.eu-t, és törvényszegés esetén továbbítják a megfelelő igazságügyi szervezetnek.

A(z) ffruit.eu-nak joga van a más felhasználóktól kapott adatok gyűjtéséhez. Minden panaszt a(z) ffruit.eu jogi szabályzata alapján fognak kezelni.

AUTOMATIKUSAN GYŰJTÖTT INFORMÁCIÓK

A weblap által szolgáltatott kommunikációs módokat - pl. elektromos levél - a felhasználó a saját felelősségére vesz igénybe. Vannak tiltott témák, ilyen a vallás, politika, etnikum, rassz, zaklatás, fenyegetés.

A(z) ffruit.eu automatikusan figyeli a felhasználó eszközének és e-mail címének IP-címére vonatkozó információkat.

HELYMEGHATÁROZÁS

A weboldal felhasználói a helymeghatározó szolgáltatást is használhatják, így az alkalmazás használatával a ffruit.eu a felhasználó aktuális helyére vonatkozó információkat gyűjti össze.

Ezeket az adatokat névtelenül dolgozzuk fel olyan formában, amely alapján nem azonosítjuk Önt személyesen, és csak az alkalmazás bizonyos funkcióinak használatát megkönnyítő geolokációhoz használjuk fel. A helymeghatározó szolgáltatásokat bármikor engedélyezheti vagy letilthatja a felhasználó a beállításokban.

INFORMÁCIÓID FELHASZNÁLÁSA

Felhasználóink személyes adatait a webhelyhasználat statisztikai elemzésére, a jog tiszteletben tartására, a tartalom és szolgáltatások javítására, valamint a webhely tartalmának és stílusának az igényeknek megfelelő testre szabása céljából használjuk fel.

Profilkészítéssel a felhasználók hozzájárulnak ahhoz, hogy személyes adataikat összegyűjtsék, és azokat a promóciókra, eseményekre, utazásokra és hasonló információkra küldjék, amelyek érdekelhetik a felhasználót. Így reméljük, hogy teljesítjük felhasználóink elvárásait és javítjuk szolgáltatásainkat.

A felhasználók elfogadják a felhasználási feltételeket, hogy a felhasználók olykor vállalják, hogy promóciós anyagokat kapjanak a regisztrációs e-mailjükre, illetve SMS- és MMS-üzenetekhez kapjanak, kizárólag a mobileszközök számához a felhasználói adatbázisból vagy a privát üzeneteket közvetlenül a postaládájukba.

A(z) ffruit.eu személyes információkat használ a felhasználók számára a kommunikációval és a más felhasználókkal való kapcsolattartás minden lehetséges problémájával objektív, jogi úton, ugyanakkor tiszteletben tartja a magas szintű interperszonális kapcsolatokat, védve a méltóságot és az európai jogi előírásokat.

A(z) ffruit.eu által küldött levelek fogadása személyes választás, így a felhasználó bármikor engedélyezheti vagy letilthatja.

INFORMÁCIÓID KEZELÉSE ÉS VÉDELME

A ffruit.eu tiszteletben tartja a Horvát Köztársaság és az Európai Unió valamennyi jogi irányelveit, így az összegyűjtött információk bármikor, az illetékes hatóságok kérésére átadhatók a jogaik és a felhasználók jogainak védelme érdekében.

Az összegyűjtött személyes információk és adatok jogi felszólítás esetén át lesznek adva a megfelelő igazságügyi szervezetnek, amennyiben a(z) ffruit.eu-nak bármilyen köze van hozzá.

A mások törvényes jogait és érdekeit tiszteletben tartó illetékes hatóság vagy harmadik fél követeléseit, valamint a szellemi tulajdonjog lehetővé teszi számunkra, annak megállapítása céljából, hogy a ffruit.eu nem felelős ezen cselekvésért , de a felelős fél a felhasználó.

Fenntartjuk magunknak a személyes adatok feltüntetésének jogát, ha ezt az illetékes hatóságok erre köteleznek, amennyiben úgy gondoljuk, hogy az oldalunkon történő kommunikáció szükséges a jogaik, a sértett fél jogainak védelme vagy a bírósági eljárásokkal kapcsolatos kötelezettségek teljesítéséhez.

MÁS FELHASZNÁLÓKRA VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK

Nem használhatod kereskedelmi felhasználásra, spamelésre, zaklatásra vagy fenyegetésre a többi felhasználóra vonatkozó információkat. A ffruit.eu fenntartja magának a jogot, hogy megszüntesse azokat a profilokat, akik így használják a más felhasználókkal kapcsolatos információkat, vagy más módon sértik a használati feltételeinket.

JELSZÓ

A jelszó egy bizonyos felhasználó azonosítási információja, amely lehetővé teszi a weboldal és a kiválasztott felhasználónév használatát. Legyen óvatos, ha jelszavát harmadik félnek adja. Javasoljuk, hogy válasszon olyan jelszót, amelyet nem érhető el harmadik fél számára.

Minden felhasználó saját felelőssége titokban tartani az egyedi jelszavát a választott profiljához.

Az oldal használatával a felhasználó vállalja, hogy nem osztja meg a jelszavát harmadik személlyel, illetve, ha tudomást szerez a jelszaváról más, azonnal megváltoztatja azt.

A jelen szakasz szabályainak megsértése következtébe Ön ellen akár bírósági eljárás is indulhat.

A felhasználók saját maguk felelősek a saját jelszavuk titkosságáért, és a ffruit.eu semmilyen felelősséget nem vállal, ha egy harmadik fél feltöri a szóban forgó jelszót.

SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK ELLENŐRZÉSE ÉS MEGVÁLTOZTATÁSA

A ffruit.eu weboldal minden felhasználójának joga van a következő személyes adatok megváltoztatására:

 1. E-mail címed, amin felvehetjük veled a kapcsolatot;

 2. Profilod, képeid és videóid;

 3. Városod, régiód és lakóhelyed szerinti ország;

 4. A jelszavad.

Kérjük, haladéktalanul frissítse az adatait, ha az változik bejelentkezéskor.

A ffruit.eu ajánlja, hogy rendszeresen módosítsa a jelszavát, hogy csökkentse a fiókadataihoz való illetéktelen hozzáférés kockázatát.

A weboldalunk használatával kapcsolatos megjegyzéseket és kérdéseket azonnal megválaszoljuk, miután elküldted a kérdést az ügyfélszolgálatunknak.

BIZTONSÁG

A Forbidden Fruit minden tőlük telhetőt megtett a felhasználók biztonságának érdekében. Biztonsági intézkedéseket hajtottunk végre az ellenőrzése alatt álló információk elvesztésének, visszaélésnek és megváltoztatásának megakadályozására. A biztonsági intézkedések biztonságos szervereket és fájlokat tartalmaznak. Bár elismerjük, hogy a tökéletes biztonság nem létezik, technikai csapatunk folyamatosan arra törekszik, hogy biztosítsa webhelyünk biztonságos használatát. Jogi csapatunk készen áll annak biztosítása érdekében, hogy oldalunk jogbiztonsága sértetlen maradjon.

A Forbidden Fruit nem garantálja tartalmának és szolgáltatásainak bármikor elérhetőségét bármely eszközről és / vagy operációs rendszertől. Minden tartalom és szolgáltatás a legjobb szándékkal kerül közzétételre, de a pontosság és a funkcionalitás garanciája nélkül. A Forbidden Fruit nem vállal semmilyen felelősséget a weboldal által kínált tartalmak és szolgáltatások használatából eredő közvetlen vagy közvetett károkért.

PRÓBA TAGSÁG

A próba tagság célja a felhasználó számára, hogy megismerjék az FF webportál funkcióit. A próbaidő leteltével a felhasználónak nincs további joga egy új próbaidőszakhoz, és nem hozhat létre új profilt erre a célra. E szabály megsértése esetén az FF fenntartja magának a jogot, hogy az ilyen felhasználó tagsági állapotát átalakítsa az alap tagsággá, vagy a jogot ilyen módon felfüggessze, ha a visszaélés megismétlődik vagy szándékos.

PROFILOD DEAKTIVÁLÁSA VAGY TÖRLÉSE

Oldalunkra a saját szabad akaratodból kerülhetsz, és úgy is hagyhatod el.

Hogy elhagyd az oldalt, a következőket kell tenned:

 1. Írj üzenetet az ügyfélszolgálatunknak;

 2. Jelentkezz be a jelszavaddal és töröld a profilod.

A fruit.eu SZELLEMI TULAJDONJÁNAK VÉDELME

A ffruit.eu birtokolja a nevét és a logóját, így bármely felhasználása tilos és törvényileg büntethető.

A ffruit.eu szerzői jog által védett anyagot tartalmaz, amelyet nem lehet kifejezetten írásos engedély nélkül lemásolni, megváltoztatni, elküldeni, terjeszteni, bemutatni és eladni.

A felhasználók személyesen felelősek az általuk közzétett tartalomért, beleértve a teljesen vagy részben más felhasználók számára elérhető tartalmat, valamint egy vagy több felhasználó számára biztosított tartalmat. A használati feltételeknek való megfelelés érdekében a felhasználók vállalják, hogy személyes felelősséget vállalnak az általuk forgalmazott tartalmakért a ffruit.eu-n keresztül.

TILTVA

 • Belföldi, európai vagy nemzetközi törvények és rendeletek által tiltott tartalom, például rasszista, támadó, fenyegető vagy pedofil tartalmak közzététele, vagy olyan tartalmak közzététel, amely bármilyen módon gyermekeket vagy kiskorúakat mutat.

 • Szerzői jogi védelem alatt álló tartalom közzététele

 • Identitás lopás

 • Személyes információk harmadik személlyel történő megosztása

 • Téves ábrázolás és egy harmadik fél nevének megadása

 • Promóciós tartalom közzététele a Forbidden Fruit előzetes írásbeli engedélye nélkül

 • Tudatos feltöltése olyan tartalomnak, amik olyan vírust vagy kódot tartalmaznak, amelyek bármilyen módon károsítják, limitálják a hardware, software vagy adatok funkcionalitását.

 • Tiltott az olyan információk publikálása, melyek alapján be lehet azonosítani téged vagy más harmadik személyt (név, email, postai cím, telefonszám, cím, szociális média profilok, levelezések, stb.) a Forbidden Fruit-on.

A Forbidden Fruit jogot formál a felhasználók által feltöltött tartalmak részleges vagy teljes törlésére előzetes jelzés nélkül a felhasználó felé, bármilyen okkal, illetve a megfelelő jogi lépések megtételére a szabályokat megszegő felhasználó ellen.

A személyes profilod, villámrandik, utazási tervek, képek vagy bármi más leírásában (kivéve a személyes üzenetek) nem megengedettek a következők:

- email címek

- telefonszámok

- más elérhetőségek megadása (más szociális média profilok elérhetőségének megadása, más kommunikációs platformok megadása pl. Skype, Viber és hasonlók)

- írj és kérj fel másokat egy harmadik profil érvényesítéseinek megtekintésére.

Az ilyen közzétételek automatikusan törlődni fognak, és ha az ilyen magatartás továbbra is fennáll, a profilját figyelmeztetés nélkül törölni fogjuk.

A Forbidden Frtuit olyan felhasználók számára készültek, akik tiszteletben tartják a jogi magatartás elveit.

VÁLTOZTATÁSOK AZ ADATVÉDELMI IRÁNYELVEKBEN

A(z) ffruit.eu fenn tartja a jogot a szabályzatának megváltozatása, tehát a legjobb, ha gyakran ellenőrzöd.

SÜTIK HASZNÁLATA a ffruit.eu-n

 • Mik azok a sütik?

A weboldal egy cookie-t helyez el a böngésződben. A cookie-k a felhasználói eszközre másolt szöveges adatbázisok, amelyek a látogató látogatását követik, a látogatások gyakoriságát és a látogató érdeklődését. A cookie alapvető információkat tartalmaz a felhasználó látogatásáról. A cookie tartalmát ezután egy speciális mappában elmenti a felhasználó eszközén. A mappára duplán kattintva láthatja a látogatott weboldalon, a látogatás időpontjában és időpontjában részletesebb információkat. Ezen információk mindegyike elérhető a rendszergazda számára is, amelyet a látogató látogatott meg.

A felhasználó bizonyos adatokkal törölheti a cookie-kat, valamint kikapcsolhatja a cookie-k használatát, vagy felhasználhatja őket a feltételeknek megfelelően, de a felhasználó ezt követően nem tudja teljes mértékben használni a webhelyet. A böngészők lényegében úgy készülnek, hogy összegyűjtsék a cookie-kat, de tiltják a cookie-k beállítását a címsávon nem a weboldalon.

 • Süti fajták

 • Szükséges sütik

A sütik megengedettek és szükségesek az oldal teljes és élménnyel teli használatához. Biztosítják az oldal akadálymentes használatát, még akkor is, ha más oldalakat és látogatsz böngészés közben. Segítik könnyebé tenni a bejelentkezsét és regisztrálást és az oldal biztonságát is jobbá teszik, ezért is vannak sütikra vonatkozó szabályaink.

 • Süti teljesítmények

Ezek a cookie-k lehetővé teszik weboldalunk jobb működését. Lehetővé teszik weboldalunk számára, hogy emlékezzen preferenciáira. Ezenkívül segítenek nekünk felgyorsítani a webhely betöltését és a keresést, és segítenek a leggyakrabban látogatott helyekről.

VÉGSŐ FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

Biztosítjuk a személyes adatok és információk abszolút titokban tartását és védelmét minden felhasználó esetén. Továbbá nem adjuk ki harmadik félnek a képeket, videókat a jogi szabályok figyelembe vételével.

A jelen felhasználási feltételek bármely részének vagy az illegális és törvényesen kiszabható cselekményeket végző felhasználókat nem védi az adatbiztonság. Ha ilyen helyzetben kérik, továbbítjuk az információit a felhasználónak az illetékes hatósághoz, és ha a rendszeres ellenőrzések során észreveszünk valamilyen tevékenységet, akkor az információt a rendőrségnek továbbítjuk, különösen akkor, ha akár utalás is történik gyermekek zaklatása és felhasználása, a gyermekpornográfia terjesztése, az emberkereskedelemre és más erőszakos tevékenységre. Ez a fajta magatartás szigorúan tilos, és erőteljesen elkülönítjük magunkat tőle, ezért minden rendelkezésünkre álló információt felhasználunk annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy az elkövetőket törvényesen megbüntetik.

A ffruit.eu alapja az alapítók lelkesedése, ötlete és mozgatóereje abban a reményben, hogy a felhasználók számára a lehető legjobb platformot és módot kínáljuk a kellemes, szexuális, erotikus, barátságos, szerelmi és emberi kapcsolatok megtalálására. Küldetésünk, hogy minden tőlünk telhetőt megtegyünk annak érdekében, hogy segítsünk felhasználóinkat fantáziájuk és kívánságaik megvalósításában, szórakoztató rendezvényeket szervezzünk, de a portálunkon történő bármilyen visszaélés nem engedélyezett, és szigorúan szankcionáljuk.

Adatvédelmi garancia

KIK VAGYUNK MI

A legelragadóbb Felnőtt Közösségi Hálózaton dolgozunk

A legtöbb Forbidden Fruit tag napi szinten használja az oldalt és nagyon jól érzik magukat. Mindenképpen jó csatlakozni hozzánk!

A Swinger Életformát Folytatjuk

Nem csak az oldallal foglalkozunk, aktív swingerek vagyunk. Rendszeresen szervezünk sexy eseményeket és utazásokat.

Csak jófej emberek. Majdnem.

Tagjaink szórakoztató emberek, akikkel jó randizni vagy partizni. Vagy csak beszélgetni, képeket megosztani. Mindannyian próbáljuk a trollok és más seggfejek számát a minimumon tartani.

Törődünk a Forbidden Fruittal. Törődünk Veled.

Rendszeresen dolgozunk a Forbidden Fruiton, hogy jobb, biztonságosabb és izgalmasabb legyen. Ez biztosan nem az egyik olyan szellemoldal, amivel senki sem törődik.
Tudj Meg Többet Rólunk
Lépj kapcsolatba párokkal, keress rá a
következő fülledt hangulatú partira,
vagy válaszd ki a következő nyaralásod.
Gyerünk

Figyelem: Ezen a weboldalon felnőtt tartalom található. A "Gyerünk" gombra kattintással azt állítod, hogy elmúltál 18 éves és legálisan tekinthetsz meg felnőtt tartalmat.

© 2015 Forbidden fruit · Terms & conditions · info@ffruit.eu